Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Να παρέμβει ο υπουργός Παιδείας για τις αιτήσεις εκπαίδευτικών

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Να παρέμβει ο υπουργός Παιδείας για τις αιτήσεις εκπαίδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 7:38 πμ Ιούλιος 12th, 2012  


esos.gr
Ερωτηματικά προκαλεί το περιεχόμενο της πρόσκλησης για την υποβολς υποψηφιότητας εκπαιδευτικών προς απόσπαση στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Π.Π.Σ.) για το σχολικό έτος 2012-13.
 Ο υπουργός Κ. Αρβανιτόπουλος πρέπει να παρέμβει άμεσα διότι η πρόσκληση , όσον αφορά τη μοριοδότηση είναι προκλητική (

.)

Επιπλέον :
-Απαγορεύεται εντελώς αυθαίρετα στους εκπαιδευτικούς να κάνουν αίτηση σε περισσότερα από ένα Πρότυπα -Πειραματικά Σχολεία.
Επίσης απαγορεύεται εντελώς σε εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια των οποίων δεν υπάρχει ΠΠΣ, να κάνουν αίτηση. Δηλαδή, καταργεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών να υποβάλλουν αίτηση, προχωρώντας σε διακρίσεις που δεν στηρίζονται σε κανένα νόμο, σε καμιά διάταξη, σε καμιά υπουργική απόφαση. Ακόμη κι αν ένας εκπαιδευτικός κατέχει όλα τα ζητούμενα τυπικά προσόντα, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει απόσπαση σε ένα ΠΠΣ, διότι έχει την ατυχία να μην υπάρχει ένα τέτοιο σχολείο στην περιφέρειά του!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για αποσπάσεις στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Π.Π.Σ.) για το σχολικό έτος 2012-13


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...