Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης ανέργων από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης ανέργων από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δημοσιεύτηκε: 5:22 μμ Ιούλιος 10th, 2012  


Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων από την ΕΣΕΕ

Προγράμματα κατάρτισης ανέργων, διάρκειας 100 ωρών, θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Αντικείμενο των προγραμμάτων είναι οι «Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ που θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης» (Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»).

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, θα διενεργηθούν εξετάσεις πιστοποίησης στη χρήση Τ.Π.Ε., βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Κάθε ωφελούμενος αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και συμμετάσχει στις εξετάσεις / επανεξετάσεις πιστοποίησης δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

dictyo.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...