Home / Άλλες Γλώσσες / Άλλες / Υποτροφίες για την παρακολούθηση θερινών µαθηµάτων σέρβικης γλώσσας

Υποτροφίες για την παρακολούθηση θερινών µαθηµάτων σέρβικης γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 3:10 μμ Ιούνιος 14th, 2012  


Υποτροφίες για την παρακολούθηση θερινών µαθηµάτων σέρβικης γλώσσας

Υπεγράφη Παράρτηµα στην υφιστάµενη Συµφωνία Επιστηµονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. µε το University of Belgrade που προβλέπει την ανταλλαγή φοιτητών για συµµετοχή στα θερινά µαθήµατα ελληνικής και σερβικής γλώσσας αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο του ανωτέρω Παραρτήµατος σας πληροφορούµε ότι το εν λόγω Πανεπιστήµιο δίνει την δυνατότητα χορήγησης τριών (3) υποτροφιών, µε την µορφή απαλλαγής διδάκτρων και παροχής στέγασης, σε φοιτητές του Α.Π.Θ., για την παρακολούθηση θερινών µαθηµάτων σέρβικης γλώσσας στο διάστηµα από 2 έως 20 Ιουλίου 2012.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση των ενδιαφερόµενων είναι τα ακόλουθα: α. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθµολογίας (συµπεριλαµανοµένων Διδακτικών Μονάδων ή ECTS και τελικής βαθµολογίας)

β. Αντίγραφο πτυχίου (µόνο για τους µεταπτυχιακούς)

Σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα (στην αγγλική γλώσσα όπου ο υποψήφιος να αναφέρει αν γνωρίζει ήδη την Σερβική γλώσσα)

γ. Δύο (2) συστατικές επιστολές από Πανεπιστηµιακούς δασκάλους πιστοποιηµένες από την Γραµµατεία του Τµήµατός σας (στην αγγλική γλώσσα)

δ. Μία (1) φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Παρακαλούµε οι ενδιαφερόµενοι φοιτητές να την καταθέσουν την σχετική αίτηση συµπληρωµένη µαζί µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τµήµα Διεθνών Σχέσεων έως την Παρασκευή 15η Ιουνίου 2012, προκειµένου να προβεί η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων στην επιλογή των υποψηφίων.

Πληροφορίες: Για επικοινωνία µε το Τµήµα Διεθνών Σχέσεων θα είναι διαθέσιµη η κα Ελένη Παναγοπούλου, τηλ: 2310 99 1605, email: internat-rel@auth.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Task-based teaching: 4 Βήματα για επιτυχημένη διδασκαλία δεύτερης γλώσσας

Task-based teaching: 4 Βήματα για επιτυχημένη διδασκαλία δεύτερης γλώσσας Η διδασκαλία γλωσσών ...