Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Γονείς / www.book4book.gr: Διάθεση σχολικών βιβλίων

www.book4book.gr: Διάθεση σχολικών βιβλίων

Δημοσιεύτηκε: 12:45 μμ Ιούνιος 7th, 2012  


Αγαπητοί γονείς και (συμ)Μαθητές

Είμαστε μία ομάδα μαθητών, φοιτητών και καθηγητών και έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας προκειμένου να επιτύχουμε ένα σκοπό: την ενίσχυση της προσπάθειας διάθεσης σχολικών βιβλίων εγκαίρως στους μαθητές.

Γνωρίζουμε πως κάθε έτος υπάρχουν ελλείψεις σε σχολικά βιβλία οι οποίες δημιουργούν πολλά προβλήματα στη διδασκαλία αλλά και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Η αξία ενός βιβλίου όμως δεν αλλοιώνεται με το χρόνο, το βιβλίο δεν έχει ημερομηνία λήξης και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Πώς; Αντί να πετάμε τα σχολικά βιβλία του έτους που μας πέρασε να τα δανείζουμε σε άλλους μαθητές οι οποίοι θα τα έχουν ανάγκη. Με τον αντίστοιχο τρόπο θα ωφεληθούμε και εμείς έχοντας άμεσα πρόσβαση στα βιβλία που χρειαζόμαστε.

Σας καλούμε, τώρα, πριν τελειώσει η σχολική χρονιά, να κρατήσετε τα βιβλία σας και να τα προσφέρετε σε άλλους μαθητές που τα χρειάζονται. Αν δε γνωρίζετε σε ποιούς μαθητές να προσφέρετε τα βιβλία σας ή από ποιούς να τα ζητήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα www.book4book.gr. Εκεί μπορείτε να ζητήσετε, προσφέρετε αλλά και να οργανωθείτε με άλλους μαθητές και γονείς προκειμένου να συναντηθείτε σε δεδομένη ώρα και δημόσια τοποθεσία για να υλοποιήσετε την ανταλλαγή.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του book4book.gr
Κάσσυ Παπασωτηρίου, μαθήτρια 1ης Λυκείου
Σωτήρης Παπασωτηρίου, μαθητής 1ης Γυμνασίου
Ντόρα Βαρβαρίγου, καθηγήτρια ΕΜΠ
Φώτης Αίσωπος, υποψήφιος διδάκτορας ΕΜΠ
Κωνσταντίνος Τσερπές, λέκτορας ΧΠΑ

deutsch.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...