Home / Featured / Η Αρχιεπισκοπή ζητά εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων για έναρξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Αρχιεπισκοπή ζητά εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων για έναρξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: 5:47 πμ Ιούνιος 24th, 2012  


ΔΩΡΕΑΝ φροντιστήριο από την Αρχιεπισκοπή

Tη δημιούργια Κοινωνικού Φροντιστηρίου ανακοίνωσε χθες η Αρχιεπισκοπή, με στόχο να βοηθήσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Στο φροντιστήριο – αναμένεται να λειτουργήσει στη βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής – θα προσφέρονται δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μάλιστα, η Αρχιεπισκοπή απηύθυνε κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να βοηθήσουν την προσπάθειά της και να στηρίξουν τα μαθήματα.

«Ο εθελοντισμός, η εκούσια δηλαδή και ανιδιοτελής βοήθεια ειδικά προς τα παιδιά μας, κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα όταν αφορούν στην παιδεία και στο μέλλον τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους νέους και τις νέες αβοήθητους στο έλεος των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών κρίσεων» τονίζει η Αρχιεπισκοπή στην ανακοίνωσή της.

Η βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Κακουργιοδικείου Αθηνών, επί της οδού Αγίας Ελεούσης 4, στην περιοχή του Ψυρή.

TA NEA


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...