Home / Χωρίς κατηγορία / Έκπτωση στα εισιτήρια της συναυλίας του Λ. Μαχαιρίτσα – Οι άγγελοι ζουν ακόμα στην Μεσόγειο, μέσω του Ιταλικού Ινστιτούτου

Έκπτωση στα εισιτήρια της συναυλίας του Λ. Μαχαιρίτσα – Οι άγγελοι ζουν ακόμα στην Μεσόγειο, μέσω του Ιταλικού Ινστιτούτου

Δημοσιεύτηκε: 9:12 πμ Ιούνιος 13th, 2012  


ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ « ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ » Δευτέρα 9 Ιουλίου, ώρα 9.30 Καλλιμάρμαρο

Τραγουδούν μαζί του . . . SALVATORE ADAMO, ANGELO BRANDUARDI, TONINO CAROTONE, CHRISTOPHE, BERNARD LAVILLIERS, NOMADI, PILUKA ARANGUREN, QUATUOR STEVENS, JOSEP TERO, ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ και ο … ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ .

Η συναυλία είναι σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και το COMITES GRECIA ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Σε συμφωνία με την CHRONOS ART PRODUCTIONS, ειδικά οι φίλοι του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου και οι Ιταλοί που ζούνε στην Ελλάδα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια της συναυλίας με ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.

Δηλώστε συμμετοχή στην έκπτωση στο e-mail eventi.iicatene@esteri.it, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας.  ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν, μέχρι τις 2 Ιουλίου, στον παρακάτω λογαριασμό (με την έκπτωση 30%) 7 ευρώ η 10.50 ευρώ (περιορισμένος αριθμός θέσεων).IBAN: GR 35 0110 1460 0000 1464 7243 212 – Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος . 

Τα εισιτήρια θα παραλαμβάνονται στα γραφεία της CHRONOS ART PRODUCTIONS (κάθε Δευτέρα και ώρες 13.00 – 17.00) , Λεωφόρος Ποσειδώνος 32 A – 17 455 Άλιμος, μαζί με την απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης.  Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 211 22 11 357 η στο 698 97 60 870 (κύριος Tommy D’Acquisto).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο

Το Γαλλικό και Ιταλικό ινστιτούτο υποστηρίζουν την συναυλία Μαχαιρίτσα με εκλεκτούς ευρωπαίους καλλιτέχνες


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετάταξη εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο της Αθμιας και από κλάδο της Βθμιας σε κλάδο της Αθμιας

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση για τη μετάταξη εκπαιδευτικών από κλάδο ...