Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Ζήτηση για 55 διερμηνείς για την ΕΛ.ΣΤΑΤ – η εργασία και οι όροι πληρωμής

Ζήτηση για 55 διερμηνείς για την ΕΛ.ΣΤΑΤ – η εργασία και οι όροι πληρωμής

Δημοσιεύτηκε: 1:38 μμ Μάιος 1st, 2012  


Ο αριθμός του νέου προσωπικού κυμαίνεται από 1.110-1.985 συνεργάτες και 55 διερμηνείς

Με ιδιώτες – συνεργάτες, ο αριθμός των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 1.110 έως 1.985 ατόμων καθώς και με 55 Διερμηνείς, θα συνεργαστεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή για τη διενέργεια επτά στατιστικών ερευνών έως το τέλος του 2012.

Οι ιδιώτες – συνεργάτες θα αμείβονται ανάλογα με τα ερωτηματολόγια που θα συμπληρώνουν

Στις έρευνες που θα διενεργήσει η ΕΛ.ΣΤΑΤ μέσα στο έτος θα συμμετέχουν, εκτός του μόνιμου προσωπικού της και των συμβασιούχων που απασχολεί, και ιδιώτες συνεργάτες που θα αμείβονται ανάλογα με τα ερωτηματολόγια που θα συμπληρώνουν.

Αναλυτικότερα, θα απασχοληθούν:

  • 150 έως 250 συνεργάτες στις ετήσιες στατιστικές έρευνες Κατασκευών, Ορυχείων, Ηλεκτρισμού- Φυσικού Αερίου και Νερού καθώς και στην Βιομηχανική Ερευνα. Η αμοιβή τους θα είναι 15,41 ευρώ ανά ερωτηματολόγιο.
  • 400 έως 800 συνεργάτες οι οποίοι θα απασχοληθούν κατά το στάδιο της Συλλογής των ερωτηματολογίων που θα μοιραστούν στο πλαίσιο της έρευνας Απασχόλησης (Ανθρώπινου Δυναμικού) που θα περιλαμβάνει την ενότητα «Για τη Μετάβαση από την Εργασία στη Σύνταξη».

Στην εν λόγω έρευνα θα απασχοληθούν και 20 διερμηνείς, για τη συμπλήρωση των ερωτηματολόγίων στα νοικοκυριά στα οποία υπάρχει πρόβλημα γλωσσικής επικοινωνίας.

Η αμοιβή των ιδιωτών συνεργατών είναι 11,99 ευρώ για τα ερωτηματολόγια νοικοκυριών που ερευνώνται για πρώτη φορά, 4,45 ευρώ για δεύτερη φορά και άνω και 0,82 ευρώ για το ατομικό ερωτηματολόγιο της ενότητας «από την Εργασία στη Σύνταξη».

Οι διερμηνείς θα αμείβονται με 6 ευρώ ανά νοικοκυριό στο οποίο βοηθούν στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

  • 30 έως 55 συνεργάτες που θα εργαστούν στην έρευνα χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας, έναντι αμοιβής 4,11 ευρώ το ερωτηματολόγιο.[/font][/font]
  • 70 έως 150 συνεργάτες που θα χρησιμοποιηθούν στην έρευνα χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και ηλεκτρονικού εμπορίου στις επιχειρήσεις, με αμοιβή της τάξης των 10 ευρώ ανά ερωτηματολόγιο.
  • 155 έως 340 συνεργάτες και 15 διερμηνείς για την έρευνα επί του εισοδήματος και των συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών της χώρας. Οι συνεργάτες θα αμείβονται με 22,61 ευρώ για κάθε κατάλογο πλαίσιο που θα καταρτίζουν και με 17,19 ευρώ για τα ερωτηματολόγια, ενώ με 8,60 ευρώ θα αμείβονται οι διερμηνείς.
  • 100 έως 120 ιδιώτες συνεργάτες για την έρευνα Παραγωγής και Πωλήσεων Βιομηχανικών Προϊόντων, οι οποίοι θα αμείβονται με 9,25 ευρώ για κάθε ερωτηματολόγιο και 3,08 ευρώ για κάθε επιχείρηση που είναι κλειστή κατά την επίσκεψή τους.
  • 105 έως 270 συνεργάτες στην έρευνα Οικογενειακών Προϋπολογισμών, με αμοιβή 49,32 ευρώ ανά ερωτηματολόγιο και 22,61 ευρώ για κάθε κατάλογο πλαίσιο που θα καταρτίζουν. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν και 20 διερμηνείς, που θα αμείβονται με 24,66 ευρώ/ερωτηματολόγιο.

ethnos.gr

Προσοχή αν και δημοσιεύτηκε χθες στο alfavita, συνάδελφος λέει ότι έχει λήξει τον Απρίλιο!


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Εμπλουτισμένες Οδηγίες & Παραδείγματα

Προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία των υποψηφίων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (Προκήρυξη/Πρόσκληση ...