Home / Γαλλικά / Δημόσια Εκπαίδευση / APF – Ανακοίνωση για την εγκύκλιο των μετατάξεων – ενημέρωση από alfavita.gr

APF – Ανακοίνωση για την εγκύκλιο των μετατάξεων – ενημέρωση από alfavita.gr

Δημοσιεύτηκε: 7:09 μμ Μάιος 20th, 2012  


 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Συμμεριζόμενοι την έκπληξη και την ανησυχία σας για την εγκύκλιο των αποσπάσεων κινητοποιηθήκαμε άμεσα για να διαπιστώσουμε το σκεπτικό και το σκοπό μιας τέτοιας απόφασης και να ζητήσουμε να συμπεριληφθούν στις αποσπάσεις και οι καθηγητές ΠΕ05 όπως μέχρι τώρα γινόταν.

Η αργία του Σαββατοκύριακου όμως εμποδίζει την όποια εξέλιξη.

Πιστεύουμε ότι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ05, ΠΕΟ7, ΠΕΟ8, ΠΕ19-20 δεν συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω εγκύκλιο λόγω της επικείμενης υπογραφής εγκυκλίου για τους όρους και τις προϋποθέσεις των μετατάξεων των ανωτέρω κλάδων στην Π/θμια εκπαίδευση και εγκύκλιος που θα αφορά τις αποσπάσεις αυτών των ειδικοτήτων θα επακολουθήσει.

Σε κάθε περίπτωση το ΔΣ του Συνδέσμου Καθηγητών Γαλλικής ΠΕ (APF fu) θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε και αυτή η υπόθεση να τελειώσει θετικά για τους συναδέλφους, όπως μέχρι τώρα κάνει.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους ένα όμορφο και ήσυχο Σαββατοκύριακο.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για κάθε εξέλιξη.

………………………………………………………………

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σε σημερινή μας επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές του ΥΠΔΒΜΘ,επιβεβαιώνεται η πληροφορία που ανακοινώσαμε την Παρασκευή,σχετικά με την πρόσφατη εγκύκλιο των αποσπάσεων.Όπως όλα δείχνουν, η εξαίρεσή μας από τις αποσπάσεις σχετίζεται με το θέμα των μετατάξεων στην πρωτοβάθμια. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώσουμε σύντομα μετά την επικείμενή συνάντησή μας με την ηγεσία του υπουργείου.

Σας ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ

apf.gr

…………………………………………………………..

alfavita.gr

Παύλος Αντωνόπουλος: Νέα σχετικά με τις αιτήσεις για απόσπαση από Β/βάθμια σε Α/βάθμια για τις ειδικότητες ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08 και ΠΕ19-20

 

Αντωνόπουλος Παύλος

 

Εκπρόσωπος των  Παρεμβάσεων

 

Στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

Την Παρασκευή 18 Μαΐου βγήκε εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για αιτήσεις για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ όπου δεν δίνεται η δυνατότητα στους συναδέλφους των ειδικοτήτων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08 και ΠΕ19-20 να ζητήσουν απόσπαση για την Πρωτοβάθμια.

Μετά από τηλεφωνική  επικοινωνία με τον Γραμματέα του Υπουργείου Κουλαϊδή  με ενημέρωσε ότι οι αιτήσεις για απόσπαση από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια για τις ειδικότητες που δεν αναφέρονται στην πρόσκληση που ήδη έβγαλε το Υπουργείο θα γίνουν μετά τις εκλογές για να συνδυαστούν με τις μετατάξεις, καθώς δεν μπορούν τώρα να εξεταστούν. Όλες οι αιτήσεις θα συνεξεταστούν στη συνέχεια.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...