Σάββατο, 04/12/2021, 19:16


Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Τόκους υπερημερίας πληρώνει το υπουργείο Παιδείας στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών του ΓΚΡΑΤΣ

Τόκους υπερημερίας πληρώνει το υπουργείο Παιδείας στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών του ΓΚΡΑΤΣ

Δημοσιεύτηκε: 6:25 μμ Απρίλιος 2nd, 2012  


esos.gr
Τόκους υπερημερίας πληρώνει το υπουργείο Παιδείας  στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών του ΓΚΡΑΤΣ, λόγω καθυστέρησης  κατά πέντε μήνες της καταβολής της οικονομικής εισφοράς της χώρας μας στον προϋπολογισμό της Διευρυμένης Μερικής Συμφωνίας έτους 2011.

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α. Εγκρίνουμε δαπάνη εννιακοσίων εβδομήντα εννέα ευρώ και ογδόντα δύο λεπτών (#979,82 ευρώ), σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Κ.Τ. του ΥΠΔΒΜΘ, Ειδικού Φορέα 19-110 και Κωδικό Αριθμό Εξόδων 2612, οικονομικού έτους 2012, όπου υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις, καθώς και την έκδοση ισόποσου εντάλματος πληρωμής, στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος και επί του Ταμείου Υπολόγου Συμψηφισμών, για την εξόφληση των τόκων υπερημερίας φύεις #976,82 ευρώ, λόγω Καθυστέρησης  της καταβολής της οικονομικής εισφοράς της χώρας μας στον προϋπολογισμό της Διευρυμένης Μερικής Συμφωνίας για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών του ΓΚΡΑΤΣ έτους 2011.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΤΛΑΪΔΗΣwww.esos.gr , www.kxghellas.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...