Home / Αγγλικά / Νέα από τις σχολές / Θέσεις άμισθων υποψηφίων διδακτόρων στο Ε.Α.Π. – Θέση για Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας

Θέσεις άμισθων υποψηφίων διδακτόρων στο Ε.Α.Π. – Θέση για Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 6:08 μμ Απρίλιος 2nd, 2012  


η Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. αποφάσισε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις άμισθων Υποψηφίων Διδακτόρων (Υ.Δ.) πλήρους φοίτησης στα ακόλουθα θεματικά πεδία: α) των Επιστημών της Αγωγής (ομάδα Α και Β) και β) της Διδακτικής της Αγγλικής Γλώσσας.

Επιστήμες της Αγωγής (ομάδα Α):
1. Διεθνείς συγκριτικές έρευνες στην εκπαίδευση (όπως PISA)
2. Διεθνείς συγκριτικές έρευνες στην εκπαίδευση και ΜΜΕ
3. Επιστημονικός εγγραμματισμός (scientific literacy)

Επιστήμες της Αγωγής (ομάδα Β):
1. Ψυχική ανθεκτικότητα στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία [Resilience in early childhood] 2. Ποιότητα πλαισίων παροχής φροντίδας και αγωγής και ανάπτυξη των παιδιών [Quality of early child care and education contexts and children’s development] 3. Ο ρόλος της γειτονιάς στην ανάπτυξη παιδιών/εφήβων [The relevance of neighbourhoods to child development]

Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας:
1. Ανάλυση γραπτού λόγου (corpus analysis)

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο  (https://media.eap.gr/images/stories/doc/prok_phd_ekp_agg_aitisi.doc).
2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται στοιχεία για τις σπουδές, την επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα των υποψηφίων.
3. Αντίγραφο τίτλου Προπτυχιακών Σπουδών με πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
4. Αντίγραφο τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master’s) με αναλυτική βαθμολογία, και βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, όπου αυτή απαιτείται.
5. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας ή και της γαλλικής για τα αντικείμενα της ομάδας Α, της αγγλικής για τα αντικείμενα της ομάδας Β και για τη Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας, σε βαθμό που να επιτρέπει την προσέγγιση της ξένης βιβλιογραφίας (για τους αλλοδαπούς και της ελληνικής γλώσσας).
6. Αντίγραφο Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας που έχει εκπονηθεί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.
7. Σχέδιο/πρόταση εκπόνησης της διατριβής σε ειδικό έντυπο (https://media.eap.gr/images/stories/doc/prok_phd_ekp_agg_protasi.doc), στο οποίο θα καθορίζεται ο βασικός στόχος της έρευνας, η μεθοδολογία, η βασική βιβλιογραφία καθώς και τα κατ’ αρχήν περιεχόμενά της, με ιδιαίτερη επισήμανση της πρωτοτυπίας της.

Επίσης θα συνεκτιμηθούν:
– Εκπονηθείσες ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύσεις επί συναφών θεμάτων σε επιστημονικά περιοδικά.
– Συστατικές επιστολές από δύο (2) μέλη ΔΕΠ Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που να βεβαιώνουν την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου.

Αιτήσεις κατατίθενται (ή αποστέλλονται ταχυδρομικά) στη Γραμματεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών (πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών, 26335) μέχρι και την 15η Μαΐου 2012. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
Στο φάκελο θα πρέπει να σημειώνεται «Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφίων διδακτόρων – Επιστήμες της Αγωγής (Ομάδα Α ή Ομάδα Β) ή Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας», ανάλογα με την επιλογή σας)».

https://www.diorismos.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Παρουσίαση στο Υπουργικό Συμβούλιο μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία

Παρουσίαση στο Υπουργικό Συμβούλιο μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία Αλλαγές στο σχολείο που αποτελούν ...