Home / Γερμανικά / Goethe Institut / Το πέρασμα του GlossoMobil από την Καστοριά

Το πέρασμα του GlossoMobil από την Καστοριά

Δημοσιεύτηκε: 9:24 πμ Απρίλιος 7th, 2012  


Πηγή: mpetskas.gr

Τα «Γερμανικά σε κίνηση» είναι ένα πρόγραμμα που διοργάνωσε για δεύτερη φορά ο Δήμος της Καστοριάς στις 2, 3, και 4 Απριλίου στο κτήριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Τουρισμού στο Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας, υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας της Γερμανίας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη. Συντονίζεται από τα Ινστιτούτα Goethe στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την προώθηση της γερμανικής γλώσσας και του γερμανικού πολιτισμού στην Ελλάδα.

Ειδικά εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό ταξιδεύει με οχήματα στην Ελλάδα – τα GlossoMobil – για να έρθουν σε επαφή με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και να πραγματοποιήσουν μαζί τους ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αφορούν τη γερμανική γλώσσα.
Και αυτή τι φορά, όπως πριν μερικούς μήνες, δεκάδες μαθητές, από διάφορα σχολεία, συμμετείχαν στο πρόγραμμα και ήρθα σε μια πρώτη επαφή με τη γερμανική γλώσσα, με παιγνιώδη τρόπο, με παιχνίδια, ευχάριστες ασκήσεις και κατασκευές. Οι μαθητές το διασκέδασαν και έμαθαν κάποιες πρώτες γερμανικές λέξεις.

 

Πηγή: mpetskas.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.radioargos.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων-Διαδικτυακά

Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων-Διαδικτυακά Στις 25 και 26 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί μία ...