Το νέο πρόγραμμα του European School Radio

Δημοσιεύτηκε: 6:34 μμ Απρίλιος 8th, 2012  


Το
του ανανεωμένου European School Radio είναι πλέον γεγονός.
Συντονιστείτε και ακούστε!

Ακούστε πολύ μουσική και τις πρώτες εκπομπές που ετοίμασαν τα συνεργαζόμενα σχολεία.
Ακούστε τα σποτάκια των σχολείων και τις ευχές τους για το νέο ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με άξονα τις προτάσεις των σχολείων, τις προτάσεις των μαθητών,  μαθητριών και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σχολικό ραδιόφωνο. Ο χαρακτήρας του προγράμματος και των εκπομπών διαμορφώθηκε μετά τη συλλογή των απαντήσεων μαθητών και μαθητριών σε ερωτηματολόγιο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου.

Για την πολύ πρωινή ζώνη, wake up,  ακούγεται μουσική η οποία θα μας ξυπνάει και θέλουμε δε θέλουμε θα μας στέλνει με χαμόγελο στο σχολείο.

Για την πρωινή ζώνη, break time, επιλέχτηκε μουσική, όχι πολύ σκληρή είναι αλήθεια, ελληνική και ξένη η οποία θα μπορεί να ακούγεται από τους μαθητές στα σχολεία τους, στα σχολικά εργαστήρια και όπου αλλού υπάρχει σύνδεση. Στο πρωινό πρόγραμμα εκτός από μουσική θα μεταδίδονται μόνο νέα και τα σποτ του ραδιοφώνου.

Η ζώνη εκπομπών είναι η απογευματινή ζώνη και σε αυτήν ακούγονται οι ηχογραφημένες εκπομπές των συνεργαζόμενων σχολείων καθώς και οι μουσικές τους επιλογές. Η ζώνη αυτή θα ανανεώνεται καθώς νέες εκπομπές θα προστίθενται μετά από ανάλογες προτάσεις των σχολείων.

Η βραδυνή ζώνη επιφυλάσσει στους ακροατές του European School Radio εκπλήξεις. Στη ζώνη lullabies θα ακούγονται διασκευές γνωστών τραγουδιών που θα μας στέλνουν γλυκά για ύπνο ενώ για τους ξενύχτηδες που είτε διαβάζουν είτε στέλνουν μηνύματα, η ζώνη late night tales,  με μουσική από τη διεθνή εναλλακτική σκηνή θα είναι η κατάλληλη συντροφιά.

Όσο δε για την παιδική ζώνη τα πρωινά του Σαββατοκύριακου με τα παραμύθια και τα τραγούδια θα γίνει η αγαπημένη ζώνη όλων μας.

Τα καλύτερα για το τέλος. Party Zone κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ γιατί η διασκέδαση μας είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

www.kidsweb.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δε θα λειτουργήσει το 50% των διευρυμένων ολοήμερων σχολείων

Ολοκληρώθηκε προχθές Δευτέρα η διαδικασία δηλώσεων των γονέων για συμμετοχή των παιδιών ...