Home / Γαλλικά / Βιβλία / APLF : Έρευνα για το ψηφιακό υλικό της διδασκαλίας των γαλλικών

APLF : Έρευνα για το ψηφιακό υλικό της διδασκαλίας των γαλλικών

Δημοσιεύτηκε: 3:33 μμ Απρίλιος 9th, 2012  


ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Έρευνα σχετικά με το ψηφιακό μαθησιακό υλικό του εμπλουτισμένου ηλεκτρονικού βιβλίου για τη διδασκαλία των Γαλλικών της Α΄ Γυμνασίου  Action.fr-gr 1


Το ψηφιακό υλικό


https://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/ebook/show.php/DSGYM-A108/314/2130,7696/

 

Η έρευνα


https://www.surveygizmo.com/s3/788979/gallika

 

Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Έρευνα

Στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακό Σχολείο – Digital School» του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, διεξάγεται έρευνα σχετικά με το ψηφιακό μαθησιακό υλικό του εμπλουτισμένου ηλεκτρονικού βιβλίου για τη διδασκαλία των Γαλλικών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου Action.fr-gr 1 (διαθέσιμο στο https://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/ebook/show.php/DSGYM-A108/314/2130,7696/).

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην έρευνα, μπορείτε να καταγράψετε απευθείας και ανώνυμα τις απόψεις και εκτιμήσεις σας ως προς την αποτελεσματικότητα και τη χρηστικότητα του υλικού αυτού στο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που έχει αναρτηθεί στο https://www.surveygizmo.com/s3/788979/gallika.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της έρευνας. Στη συγκεκριμένη συγκυρία, είναι σημαντική, δεδομένου ότι το έργο του ψηφιακού εμπλουτισμού των βιβλίων για τα Γαλλικά βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό τελεί ακόμη υπό διαμόρφωση. Ευελπιστούμε λοιπόν ότι οι παρατηρήσεις και οι επισημάνσεις σας θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στη βελτιστοποίησή του, με απώτερο στόχο τη μεγιστοποίηση των μαθησιακών κατακτήσεων και την κινητοποίηση/ενεργοποίηση του μαθητή στη χρήση της γλώσσας.

Για την Ομάδα Ψηφιακού Εμπλουτισμού

των εγχειριδίων Γαλλικής

Αργυρώ Πρόσκολλη


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...