Home / Γαλλικά / APF – Επείγουσα ανακοίνωση για τα Δημοτικά – Υλικό προώθησης για τα Δημοτικά

APF – Επείγουσα ανακοίνωση για τα Δημοτικά – Υλικό προώθησης για τα Δημοτικά

Δημοσιεύτηκε: 3:38 μμ Απρίλιος 26th, 2012  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από την ερχόμενη εβδομάδα , θα διατίθεται από το γραφείο μας στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, 210 3398737), ένα CD με εκπαιδευτικό υλικό, που επιμελήθηκε το ΔΣ του Συνδέσμου, στο πλαίσιο της προώθησης της γαλλικής γλώσσας στα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας.

Επίσης, σήμερα, Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, μετά τη συνάντηση των επιστημονικών ενώσεων ΠΕ05 και ΠΕ07 με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του ΥΠΔΒΜΘ, δόθηκε επίσημη έγγραφη άδεια που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη παρουσίαση του υλικού προώθησης στα δημόσια δημοτικά σχολεία.

   Το υλικό που θα βρείτε αποτελεί, απλώς,  ένα σύνολο ιδεών προς περαιτέρω διδακτική αξιοποίηση και παρουσίαση από κάθε συνάδελφο, όπως ο ίδιος επιθυμεί και σύμφωνα με τα δεδομένα της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας. Επίσης, παρακαλούνται οι συνάδελφοι από την επαρχία, να μας ενημερώσουν άμεσα για τον αριθμό των CD που θα χρειαστούν καθώς επίσης να μας αποστείλουν τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή τους.

(διεύθυνση, τηλ. κλπ)

 

  Επιπλέον, όσοι εκ των συναδέλφων σκοπεύουν να οργανώσουν γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς ή κάποια παρουσίαση και χρειάζονται τη βοήθεια του Συνδέσμου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν  άμεσα και να μας ενημερώσουν  λεπτομερώς.

 Μόλις το υλικό είναι στη διάθεσή σας, θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες παραλαβής του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση του υλικού αυτού, μπορείτε να απευθύνεστε :

α) στην Πρόεδρο του Συνδέσμου, κα Μαυροματάκη (τηλ. 6937318134) και

β) στη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου, κα Τσιχλή ( τηλ. 6937318135)

 

Σας ευχαριστούμε πολύ

Για το Δ.Σ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...