Home / Κέντρα Ξένων Γλωσσών / Ανανέωση άδειας Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Οικοδιδασκαλίας – πλαίσιο λειτουργίας

Ανανέωση άδειας Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Οικοδιδασκαλίας – πλαίσιο λειτουργίας

Δημοσιεύτηκε: 11:44 πμ Απρίλιος 2nd, 2012  


Πηγή www.deutsch.gr

Ανανέωση άδειας για ΚΞΓ & οικοδιδασκαλεία – Πλαίσιο λειτουργίας ΚΞΓ

Αναρτώνται σύμφωνα με το νόμο 3861/2010 στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Δι@ύγεια οι αποφάσεις των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με τις ετήσιες ανανεώσεις των αδειών ίδρυσης Κέντρων Ξένων Γλωσσών καθώς των αδειών κατ οίκον διδασκαλίας.
Όλες οι αποφάσεις δεν εκτελούνται αν δεν αναρτηθούν στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Mε την ολοκλήρωση της ανάρτησης η κάθε απόφαση αποκτά έναν μοναδικό αριθμό Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ) , ο οποίος την πιστοποιεί.

Παραθέτουμε δυο σχετικά παραδείγματα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας:

Α.


Β.

Επίσης, ύστερα από τη δημόσια παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) «για μια έντιμη σχέση μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου  και των πελατών τους» (πατήστε εδώ)
και σε συντονισμό με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών να περιοριστούν στη μόνη δραστηριότητα για την οποία αδειοδοτούνται, τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας .

Όπως τονίζει και η Ομοσπονδία των Ιδιοκτητών ΚΞΓ: «Η εμφάνιση ορισμένων Κ.Ξ.Γ. ως εξουσιοδοτημένων εξεταστικών κέντρων αποσκοπεί στο να παρουσιαστούν στον καταναλωτή ως κάτι περισσότερο από Κ.Ξ.Γ και ως υπερέχοντα των άλλων Κ.Ξ.Γ. για λόγους εντυπωσιασμού και προσέλκυσης πελατών»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Σε ποιες περιπτώσεις καταργείται η ατομική αίτηση στον ΔΟΑΤΑΠ

Σύμφωνα με το άρθρο 304 παράγρ. 4 του νόμου για τα ΑΕΙ ...