Home / Γαλλικά / Άλλα άρθρα / Ελληνογαλλική σχολη – Παράδοση 156 χρόνων, Νέες παιδαγωγικές και τεχνολογικές προκλήσεις

Ελληνογαλλική σχολη – Παράδοση 156 χρόνων, Νέες παιδαγωγικές και τεχνολογικές προκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: 1:50 μμ Μάρτιος 29th, 2012  


Δελτίο Τύπου – 28/03/12

Θέμα:  Παράδοση 156 χρόνων: Νέες Παιδαγωγικές και Τεχνολογικές Προκλήσεις

Χρόνος της εκδήλωσης      

Ημέρα: Δευτέρα 02/4/2012                                               

Ώρα: Προσέλευση – Εγγραφές από 17:30, Έναρξη 18:00.

Τόπος                                    

Ελληνογαλλική Σχολή SaintJoseph Πεύκης, αίθουσα «Αγία Αιμιλία».

H Ελληνογαλλική Σχολή «SaintJoseph», η Microsoft® Ελλάς και η SiEBEN® – InEdu® σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, από τις 18:00 έως τις 20:00 στις εγκαταστάσεις της Σχολής, Θεσσαλονίκης 2, Πεύκη (αίθουσα «Αγία Αιμιλία») με θέμα:

«Παράδοση 156 χρόνων: Νέες Παιδαγωγικές και Τεχνολογικές Προκλήσεις»

Η επίσημη παρουσίαση των νέων τεχνολογικών συστημάτων της Ελληνογαλλικής Σχολής «SaintJoseph» θα έχει ως στόχο την πληροφόρηση των προσκεκλημένων ότι το Σχολείο μας συνεχίζει να επενδύει τόσο στις νέες τεχνολογίες όσο και στις διαχρονικές αξίες προκειμένου να εξακολουθήσει να παρέχει παιδεία υψηλού επιπέδου και χριστιανικό ήθος. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, θα είναι παρούσες η Γενική Ηγουμένη και η Οικονόμος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως.

Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης, πέρα από ενημερωτικός, θα είναι και ακαδημαϊκός με την έννοια ότι θα αποτελέσει μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιαστεί με τρόπο περιεκτικό η αναγκαιότητα να συνδυαστούν οι νέες τεχνολογίες με νέες και παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας. Είναι επιτακτική η ανάγκη οι μαθητές και οι μαθήτριες κατά τη σχολική τους διαδρομή να αποκτούν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να σταδιοδρομούν με όρους σύγχρονους και επωφελείς τόσο για τους ίδιους όσο και για την κοινωνία στην οποία θα ενταχθούν.

Οι ομιλητές θα μοιρασθούν το όραμά τους με τους καλεσμένους μας, προκειμένου να παρουσιάσουν ο καθένας από την πλευρά του τη συνεισφορά του στον στόχο για μια καλύτερη παιδεία πλαισιωμένη με αξίες ήθους και αριστείας.

Ομιλητές

–          Σεβαστή SœurDorothy, Γενική Ηγουμένη του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως. Χαιρετισμός.

–          Σεβαστή SœurEspérance, Γενική Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής «SaintJoseph». «Παράδοση 156 χρόνων: Νέες Παιδαγωγικές και Τεχνολογικές Προκλήσεις».

–          κ. Συμεών Ρετάλης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. «Ο εκπαιδευτικός ως ενορχηστρωτής ελκυστικών τεχνολογικά υποστηριζόμενων μαθησιακών δραστηριοτήτων».

–          κ. Φώτης Δραγανίδης, Διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft. «Εκπαίδευση 2020: Ποιες είναι οι νέες τάσεις στην εκπαίδευση και την τεχνολογία».

–          κ. Δημήτριος Ν. Χαραλαμπίδης, Ελληνογαλλική Σχολή «SaintJoseph». «Νέα χρώματα στην παλέτα της Ελληνογαλλικής Σχολής SaintJoseph».

–          κ. ΙσίδωροςΣιδερίδης, General Manager, SiEBEN – InEdu. «Η Τεχνολογία στην Εκπαίδευση του Μέλλοντος».

–          Σεβαστή SœurAlberta, Ηγουμένη Έπαρχος του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως. «Συμπεράσματα».

Για να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική εγγραφή:

Μεταβείτε στο https://www.stjoseph.gr  ή στο https://www.sieben.gr/SaintJosephEvent  

Τηλεφωνείστε στο 2130 179 000 (SiEBEN) ή στο 210 812 6000 (SaintJoseph).

E-mail: newchallenges@events.stjoseph.gr

edugate.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση του Συλλόγου A.P.L.F. – D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη διαδικασία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα δημοτικά σχολεία

Ανακοίνωση  του Συλλόγου A.P.L.F. –  D.U. σχετικά με τις νέες οδηγίες  του ...