Home / Featured / Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των αναπληρωτών στην Κύπρο. Ποιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των αναπληρωτών στην Κύπρο. Ποιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση

Δημοσιεύτηκε: 1:09 μμ Ιούνιος 11th, 2016  


cyprus2

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Τρέχει η προθεσμία για τους διορισμούς με σύμβαση εκπαιδευτικών στην Κύπρο, των αντίστοιχων αναπληρωτών. Σημειώνουμε ότι στην Κύπρο έχουμε δυο κατηγορίες αναπληρωτών – αυτούς με σύμβαση που απασχολούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και τους αντικαταστάτες που εργάζονται για μικρά διαστήματα.

Στην Κύπρο δεν καταθέτουν όλοι αίτηση αλλά αυτοί οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στους καταλόγους διοριστέων μέχρι μια συγκεκριμένη θέση. Για παράδειγμα στους δασκάλους είναι μέχρι το 600 του πίνακα και στους νηπιαγωγούς μέχρι το 450.

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας καλεί τους πιο κάτω υποψήφιους εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση),που ενδιαφέρονται να εργαστούν με σύμβαση κατά το σχολικό έτος 2016-2017, να υποβάλουν σχετική δήλωση ενδιαφέροντος.
Η δήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή , με τη συμπλήρωση του σχετικού ηλεκτρονικού εντύπου (έντυπο ΕΕΥ06) στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, στη διεύθυνση:https://www.eey.gov.cy,μέχρι την Παρασκευή,17 Ιουνίου 2016, το αργότερο μέχρι τις 1.00μ.μ.
Τονίζεται ότι κάθε πρόσωπο που θα υποβάλει αίτηση για διορισμό, θα πρέπει μέχρι την πιο πάνω προθεσμία, απαραίτητα να προσκομίσει στο Γραφείο της Επιτροπής, σε πρωτότυπο ή πιστοποιημένο* αντίγραφο, Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της  Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014,άρθρο 22(6)), και το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 2 μηνών από το αρμόδιο Γραφείο της Αστυνομίας, με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνεται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου. Διευκρινίζεται ότι
σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης, θα πρέπει να προσκομίσει το αντίστοιχο σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή της χώρας του.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΥΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016 ΚΑΙ  ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ.
Η Επιτροπή δεν θα προχωρήσει σε εργοδότηση οποιουδήποτε προσώπου το οποίο δεν θα προσκομίσει το εν λόγω πιστοποιητικό εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.*Σημ.:H πιστοποίηση πρέπει απαραιτήτως να γίνεται από λειτουργό του Γραφείου της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...