Home / Featured / Σχεδόν έτοιμη η ηλεκτρονική αίτηση των αναπληρωτών στο OPSYD

Σχεδόν έτοιμη η ηλεκτρονική αίτηση των αναπληρωτών στο OPSYD

Δημοσιεύτηκε: 11:15 πμ Ιούνιος 30th, 2016  


computer

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σχεδόν έτοιμη είναι η εγκύκλιος αναπληρωτών η οποία φέτος θα γίνει για πρώτη φορά ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα οι αναπληρωτές να γλυτώνουν χρόνο και να μην ταλαιπωρούνται σε ουρές όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτή τη στιγμή γίνονται κάποιες μικρές διορθώσεις και τσεκάρεται η συμπλήρωση της αίτησης ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν λάθη.

Όπως έχει αποκαλύψει το xenesglosses.eu, ήδη από τον Απρίλιο, φέτος δεν θα υπάρχει η επιλογή για το λεγόμενο κουτάκι τόσο για να εργαστεί κάποιος ως αναπληρωτής πλήρους ή και μειωμένου ωραρίου.

Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν σε μια στήλη όλες τις διαθέσιμες περιοχές εκπαίδευσης τόσο με το καθεστώς του πλήρους ωραρίου όσο και με το καθεστώς του μειωμένου ωραρίου και θα μπορούν ηλεκτρονικά να μεταφέρουν με τη σειρά που οι ίδιοι επιθυμούν τις περιοχές όπου θέλουν να εργαστούν διαδικασία που γίνονταν μέχρι πέρσι από τους υπαλλήλους στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Το xenesglosses.eu όπως πάντα θα ενημερώσει άμεσα τους αναπληρωτές για τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης και θα απαντά σε ερωτήματα των χιλιάδων υποψηφίων αναπληρωτών.

https://xenesglosses.eu/2016/06/apo-evdomada-i-egkiklios-anapliroton-prota-genikis-meta-idikis/


 

4 Σχόλια

  1. δηλαδη θα ξεκινησει απο Παρασκευη 1 Ιουλιου; Αφορα και την ειδικη;

  2. Η προϋπηρεσία από το 2010 θα προσμετρηθει αφού κάνουμε την αίτηση; Γιατί εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν μόρια.Έχω μόρια από ιδιωτικό σχολείο.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...