Home / Featured / Μία εφαρμογή για την τάξη που μπορεί να βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις

Μία εφαρμογή για την τάξη που μπορεί να βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις

Δημοσιεύτηκε: 10:49 πμ Ιούνιος 26th, 2016  


smartphone

fresh-education

Πολλές φορές συμβαίνει κάτι απρόοπτο στο σχολείο και ο εκπαιδευτικός είναι αναγκασμένος να τηλεφωνεί σε καθένα γονέα   για να τον ενημερώσει.

Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια  καθυστερημένη άφιξη σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα μιας  εκδρομής ή διδακτικής επίσκεψης, η πρόωρη αποχώρηση μαθητών από το σχολείο, η έγκαιρη γνωστοποίηση στους γονείς ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για λόγους π.χ κακοκαιρίας, η αλλαγή ώρας μιας εκδήλωσης, κ.ά

Με τη χρήση του Remind όμως με ένα μόνο  μήνυμα, προς έναν ή  και σε όλους τους γονείς της τάξης ή  του σχολείου, δε χρειάζεται να μπει ο εκπαιδευτικός  στη διαδικασία να τηλεφωνεί ξεχωριστά σε κάθε γονέα, εκετεθειμένος μήπως συμβεί κάτι στη τάξη και επιπλέον να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του.

Το Remind  είναι μια δωρεάν, εύχρηστη εφαρμογή για αποστολή δωρεάν υπενθυμίσεων και μηνυμάτων σε  γονείς αλλά και σε μαθητές.

Με τη βοήθεια του Remind οι γονείς αλλά και οι μαθητές μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα στοmail τους ή στις κινητές τους συσκευές, για θέματα που αφορούν τη σχολική τάξη ή το σχολείο: απουσίες, καθήκοντα, υπενθυμίσεις, έκτακτες καταστάσεις και άλλα.

Τα μηνύματα αυτά μπορούν να σταλούν από τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό χωρίς να γίνεται φανερός ο προσωπικός αριθμός τηλεφώνου ή το mail  του αποστολέα.

Τα μηνύματα μπορούν να τα λάβουν άτομα ή ομάδες που έχουν καταχωριστεί αφού προηγουμένως έχει δημιουργηθεί ένας δωρεάν λογαριασμός  στο remind . Μπορεί ακόμη να σταλούν και φωνητικά μηνύματα 15 δευτερολέπτων.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό τάξης ή σχολείου πρέπει να επιλέξετε  κατά την αρχική σας εγγραφή «εκπαιδευτικός»

Είναι μια πολύ καλή δωρεάν εφαρμογή που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό  τη σχολική εργασία και τον ίδιο τον εκπαιδευτικό.

https://fresh-education.blogspot.gr/

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην εφαρμογή.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...