Home / HEADER-NEWS / Λοβέρδος: Την έφερε με ευγένεια, δεν λέω, αλλά την έφερε τη Γ ανάθεση

Λοβέρδος: Την έφερε με ευγένεια, δεν λέω, αλλά την έφερε τη Γ ανάθεση

Δημοσιεύτηκε: 11:01 πμ Ιούνιος 30th, 2016  


sxoleiomathimamathitesdaskaloskathigitis

Ρεπορτάζ: xenesglosse.eu

Ειρωνικός και συνάμα επικριτικός ήταν ο πρώην υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ειδικά για το θέμα της Γ ανάθεσης μαθημάτων λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ήρθε ο κ. Φίλης εδώ, έκανε μια παρέμβαση με μειλίχιο ύφος και έλεγες τι ωραία που τα λέει, και φέρνει την τρίτη ανάθεση. Τρίτη ανάθεση στα σχολεία! Τριάντα χρόνια πίσω! Την έφερε με ευγένεια, δεν λέω, αλλά την έφερε την τρίτη ανάθεση. Τι θα έλεγε για τη δεύτερη ανάθεση σε εμένα ο Τομέας Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ προ των εκλογών του 2015;

Συντυχάκης: Στην τροπολογία 499 δηλώνουμε «παρών». Υπάρχουν διατάξεις που θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε. Αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου Παιδείας. Διατηρούμε, όμως, σοβαρές επιφυλάξεις στην τρίτη ανάθεση εκπαιδευτικών για διδασκαλία  μαθημάτων. Το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι πώς, πότε άμεσα θα διορίσετε μόνιμο προσωπικό για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπάρχουν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όχι να φορτώσετε στο ήδη εκπαιδευτικό προσωπικό επιπλέον διδασκαλίες.

Λοβέρδος: Αντιλαμβάνεστε τι είναι η τρίτη ανάθεση; Σας το είπε. Αντιλαμβάνεστε τι είναι η τρίτη ανάθεση; Αντιλαμβάνεστε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ τι λέγατε για τη δεύτερη ανάθεση στους εκπαιδευτικούς; Τα θυμάστε; Η τρίτη ανάθεση έχει να έρθει χρόνια. Θυμάστε τι λέγατε; Τα θυμάστε; Πώς το ψηφίζετε; Το τονίζουμε, και ο κ. Αρβανιτίδης και εγώ, για να μπει τουλάχιστον στα αυτιά σας, εσάς της Πλειοψηφίας, που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...