Home / HEADER-NEWS / Δεν αλλάζουν οι συμφωνίες σε ισχύ μεταξύ Βρετανικών ΑΕΙ και Ελληνικών Κολεγίων λόγω Brexit

Δεν αλλάζουν οι συμφωνίες σε ισχύ μεταξύ Βρετανικών ΑΕΙ και Ελληνικών Κολεγίων λόγω Brexit

Δημοσιεύτηκε: 2:36 μμ Ιούνιος 25th, 2016  


ptyxio

Brexit

Οι συμφωνίες που βρίσκονται ήδη σε ισχύ μεταξύ ελληνικών κολλεγίων με βρετανικά πανεπιστήμια δεν αλλάζουν. Aυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολλεγίων.

Όπως διευκρινίζεται, δεν θα υπάρξουν μεταβολές ούτε ως προς το περιεχόμενο των σπουδών ούτε προς τα οφειλόμενα δίδακτρα, ανεξάρτητα από τυχόν αυξήσεις διδάκτρων που ενδέχεται να υπάρξουν για τους Έλληνες φοιτητές που ήδη φοιτούν ή επιθυμούν να φοιτήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Οι συμφωνίες των Κολλεγίων με τα συνεργαζόμενα βρετανικά πανεπιστήμια παραμένουν σε ισχύ ως έχουν, χωρίς καμία μεταβολή ούτε ως προς το περιεχόμενο των σπουδών ούτε ως προς τα οφειλόμενα δίδακτρα, ανεξάρτητα από τυχόν αυξήσεις διδάκτρων που ενδέχεται να υπάρξουν για τους Έλληνες φοιτητές που ήδη φοιτούν ή επιθυμούν να φοιτήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ίδιο ισχύει και για το πλαίσιο που αφορά την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων των αποφοίτων Κολλεγίων και της επαγγελματικής ισοδυναμίας των τίτλων που αποκτώνται μετά από φοίτηση στα Κολλέγια», αναφέρει η ανακοίνωση.

neolaia.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...