Home / Featured / Ανακοίνωση Π.Σ. ΟΠΣΥΔ (opsyd.sch.gr) σχετικά με τον φάκελο αναπληρωτή. Πίνακες αναπληρωτών

Ανακοίνωση Π.Σ. ΟΠΣΥΔ (opsyd.sch.gr) σχετικά με τον φάκελο αναπληρωτή. Πίνακες αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 4:41 μμ Ιούνιος 15th, 2016  


PC

Σε συνέχεια της διαδικασίας εγγραφής χρηστών στο ΠΣ ΟΠΣΥΔ, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 16-06-2016, είναι διαθέσιμα για το σύνολο των παλαιών χρηστών τα στοιχεία φακέλου, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί και οριστικοποιηθεί στο παλαιό σύστημα ΟΠΣΥΔ, ενώ δίδεται η δυνατότητα και για την υποβολή γνωστοποιήσεων τροποποίησης στοιχείων ή προσόντων, με διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος για το

.

Στην περίπτωση των νέων υποψηφίων, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Δ/νση Εκπαίδευσης της επιλογής σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία προσκόμισης των δικαιολογητικών, ενώ για οποιαδήποτε απορία/ερώτηση/διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε και στην ομάδα υποστήριξης του συστήματος κατά τα γνωστά. Σε επόμενη ανακοίνωση, θα ενημερωθείτε και για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σε συνέχεια της αντίστοιχης ΥΑ.

Π.Σ. ΟΠΣΥΔ

ΔΕΙΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ. ΟΠΣΥΔ ΕΔΩ (15/6 20.00)

Πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου τρίτου του ν. 4395/2016 (ΦΕΚ  110    Α’ ) για το σχολικό έτος 2016-2017 οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα καταρτιστούν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα υποβληθούν για έλεγχο νομιμότητας στο ΑΣΕΠ, στην αρμοδιότητα του οποίου υπόκειται  και ο έλεγχος  των ενστάσεων επί των πινάκων αυτών.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του Συστήματος για την υποβολή από τους υποψηφίους της ηλεκτρονικής αίτησης με σκοπό την ένταξη στους ανωτέρω πίνακες , η διαδικασία της οποίας θα καθοριστεί με Υπουργική Απόφαση,  από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 16-06-2016, οι ενδιαφερόμενοι που εγγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.)  (https://opsyd.sch.gr) θα έχουν τη  δυνατότητα επισκόπησης των στοιχείων του φακέλου τους.

Παράλληλα, στους ανωτέρω εκπαιδευτικούς παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης/επικαιροποίησης στοιχείων ήδη υπαρχόντων φακέλων, καθώς και συμπλήρωσης στοιχείων νέων φακέλων. Για τη διευκόλυνσή τους, έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών με την ακολουθούμενη διαδικασία. Σχετική ενημέρωση θα παρέχεται και με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στη σελίδα του ΟΠΣΥΔ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Από αύριο ο φάκελος των αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...