Home / HEADER-NEWS / Συνέχεια των Πανελλαδικών αύριο με ΕΠΑΛ

Συνέχεια των Πανελλαδικών αύριο με ΕΠΑΛ

Δημοσιεύτηκε: 6:32 μμ Μάιος 30th, 2016  


epal10

Με τα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών, θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, η 3η εβδομάδα των Πανελλαδικών για όσους υποψηφίους των ΕΠΑΛ εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Την ίδια ημέρα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.

Για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων που δίνουν με το νέο σύστημα, το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας.

Την ίδια ημέρα, θα ολοκληρωθούν και οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα, με την εξέταση σε μαθήματα κατεύθυνσης (Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής).

newsbeast.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...