Home / Featured / Ποιοι είναι οι νέοι σύμβουλοι του Υπουργού Παιδείας

Ποιοι είναι οι νέοι σύμβουλοι του Υπουργού Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 10:10 πμ Μάιος 5th, 2016  


nikos-filis-photo

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

O υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης προχώρησε στην πρόσληψη νέων άμισθων ειδικών συμβούλων. Συγκεκριμένα προσελήφθησαν με θητεία δυο ετών οι παρακάτω διακεκριμένοι επιστήμονες, ως άμισθοι Ειδικοί Σύμβουλοι− Εμπειρογνώμονες ειδικού αντικειμένου, προκειμένου να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από 10.03.2016 και για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών από την ημερομηνία διορισμού τους, με δυνατότητα ανανέωσης. Στους συμβούλους  ανατέθηκαν καθήκοντα στα συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως αυτά περιγράφονται
κατωτέρω, ως εξής:

α) τον ΕΡΡΙΚΟ−ΧΑΙΜ ΒΕΝΤΟΥΡΑ του Μιχαήλ, με ΑΔΤ:
ΑΚ 566777, μόνιμο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στη βαθμίδα του Καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών  του Τ.Ε.Ι Αθήνας, με αντικείμενο θέματα διοίκησης, προσωπικού και διαχείρισης πόρων εκπαιδευτικών δομών και ιδρυμάτων.

β) την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ του Χρήστου, με ΑΔΤ:
ΑΙ 552840, ομότιμη καθηγήτρια του Τ.Ε.Ι Αθήνας, με αντικείμενο θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και προσωπικού εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

γ) τον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΡΙΖΟ του Ηλία, με ΑΔΤ: Π 589921,
μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού  (Ε.ΔΙ.Π) του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και  Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου  Αθηνών, με αντικείμενο θέματα προσωπικού και προϋπολογισμού φορέων εκπαίδευσης.

δ) τον ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ του Αντωνίου, με ΑΔΤ:
ΑΙ 651621, συνταξιούχο εκπαιδευτικό με αντικείμενο της Πανελλήνιες Εξετάσεις και θέματα Δ/θμιας εκπ/σης.

Οι ανωτέρω θα υποστηρίζουν στο αντικείμενο τους  τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θα υπηρετούν εθελοντικά και δεν θα λαμβάνουν μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών τους εξόδων.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...