Home / Featured / Φίλης: Χιλιάδες νέοι μόνιμοι καθηγητές το Σεπτέμβριο του ’17 στα σχολεία

Φίλης: Χιλιάδες νέοι μόνιμοι καθηγητές το Σεπτέμβριο του ’17 στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 2:26 μμ Μάιος 24th, 2016  


sxoleiomathimamathitesdaskaloskathigitis

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στην αναγκαιότητα διορισμών αναφέρθηκε και σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ο υπουργός Παιδείας. Ο ίδιος τόνισε ότι και φέτος θα γίνονταν διορισμοί αν δεν καθυστερούσε η αξιολόγηση, η ολοκλήρωση της  οποίας είναι προϋπόθεση για να υπάρξει ένας προγραμματισμός στα δημόσια οικονομικά και στους διορισμούς στο δημόσιο.

«Την επόμενη χρονιά, το Σεπτέμβριο του 2017 θα υπάρξουν χιλιάδες νέοι καθηγητές ως μόνιμοι και όχι ως αναπληρωτές στην εκπαίδευση. Είναι προφανές ότι στη διάρκεια αυτών των μηνών, της επόμενης χρονιάς, που δε μπορούμε να προχωρήσουμε σε διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς, αυτή είναι μια διαδικασία πολύμηνη δε γίνεται το καλοκαίρι, στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς από το Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017, το σχολείο θα λειτουργήσει εκτός του μόνιμου προσωπικού και με ναζικές προσλήψεις χιλιάδων αναπληρωτών».

 

Τα παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, σημειώνοντας ότι οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση το σύστημα που έγινε και πέρσι ενώ ανέφερε ότι οι εκπαιδευτικές ανάγκες θα προσδιοριστούν στο τέλος Ιουνίου.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...