Home / Featured / Συμβάσεις εκπαιδευτικών στην Ενισχυτική

Συμβάσεις εκπαιδευτικών στην Ενισχυτική

Δημοσιεύτηκε: 12:00 μμ Μάρτιος 6th, 2016  


ekpaideytikos

Συμβάσεις εκπαιδευτικών στην Ενισχυτική

Η διάρκεια της παρούσας Σύμβασης ορίζεται από 02/03/2016 έως την ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του τρέχοντος διδακτικού έτους, σύμφωνα με τη σχετική ΥΑ οπότε και λύεται αυτοδίκαια. Επίσης, η παρούσα σύμβαση λύεται αυτοδίκαια:

α) με την παρέλευση της ημερομηνίας λήξης της παρούσης,

β) με τη διακοπή του προγράμματος της Ενισχυτικής ∆ιδασκαλίας

γ) με καταγγελία για σπουδαίο λόγο.

Αν κατά τη διάρκεια της σύμβασης ο αριθμός των μαθητών μειωθεί ώστε να καθίσταται αδύνατη η απασχόληση του συμβαλλόμενου, έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που προβλέπεται από το πρόγραμμα Ενισχυτικής ∆ιδασκαλίας συντρέχει λόγος καταγγελίας της σύμβασης.

Τα πιο πάνω αναφέρονται στις συμβάσεις που υπογράφουν οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι για την Ενισχυτική Διδασκαλία.

Σημειώνουμε ότι μπορεί ωρομίσθιος να μετατραπεί σε αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου αν του δοθούν επιπρόσθετες ώρες και ήδη έχουν δημοσιευτεί αποφάσεις.

Μικτές απολαβές

Το ύψος της μικτής ωριαίας αντιμισθίας ανέρχεται στο ποσό των 12,44 Ευρώ (δώδεκα Ευρώ και σαράντα τέσσερα λεπτά) κατ’ αναλογία της ωριαίας αντιμισθίας των προσωρινών ωρομίσθιων εκπαιδευτικών αντίστοιχων ειδικοτήτων (κλάδου ΠΕ04.02 – ΧΗΜΙΚΟΙ) και κατ’ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα εφόσον υπάρξουν μεταβολές στα στοιχεία που προσδιορίζουν τις μηνιαίες αποδοχές (πχ. αναγνώριση προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακού τίτλου, οικογενειακό επίδομα, κλπ.), των οποίων οι διοικητικές πράξεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Το ύψος των μικτών μηνιαίων αποδοχών ανέρχεται στο ποσό των 658,43 Ευρώ (εξακόσια πενήντα οκτώ Ευρώ και σαράντα τρία λεπτά) το οποίο αντιστοιχεί στα 12/23 των μικτών μηνιαίων αποδοχών αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους απασχόλησης της αντίστοιχης ειδικότητας (κλάδου ΠΕ03 – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ) και

κατ’ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα εφόσον υπάρξουν μεταβολές στα στοιχεία που προσδιορίζουν τις μηνιαίες αποδοχές (πχ. αναγνώριση προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακού τίτλου, οικογενειακό επίδομα, κλπ.), των οποίων οι διοικητικές πράξεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Το ύψος των αποδοχών διαφοροποιείται ανάλογα με προϋπηρεσία, αριθμό παιδιών γι αυτό και μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Ποιοι έχουν 23 ώρες

Οι εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται για Ενισχυτική στο 2ο Γυμνάσιο Αυλώνα με Λυκειακές Τάξεις (Ε.Κ.Κ.Ν.Α) αναφέρεται στις συμβάσεις τους ότι έχουν 23 ώρες διδασκαλίας.

«Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται από 04/03/2016 έως την ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του τρέχοντος διδακτικού έτους, σύμφωνα με τη σχετική ΥΑ.Αντικείμενο της σύμβασης είναι η διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ, για 23 (είκοσι τρία) διδακτικές ώρες την εβδομάδα σε τμήματα που θα λειτουργήσουν σε Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής ∆ιδασκαλίας του Νομού που θα τοποθετηθεί ή θα διατεθεί, κατ’ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων».

xenesglosses.eu

 

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...