Home / Featured / Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις εισαγωγής

Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις εισαγωγής

Δημοσιεύτηκε: 10:06 πμ Μάρτιος 7th, 2016  


ptyxio

Μεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών» (σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 99826/B7 και ΦΕΚ 1852/07.07.2014 τ.Β΄ υπουργική απόφαση) και το οποίο απονέμει: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών».

Για το εν λόγω ΜΠΣ γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι και τις 28 Μαρτίου όσον αφορά τα δίδακτρα στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ προβλέπεται καταβολή διδάκτρων ύψους 2.500 €, τα οποία καταβάλλονται σε 4 δόσεις ως εξής: 1η δόση ύψους 700 € εντός δύο εβδομάδων μετά την ανακοίνωση των εισακτέων, 2η δόση ύψους 600 € με το πέρας του α΄ εξαμήνου, 3η δόση ύψους 600 € με το πέρας του β΄ εξαμήνου και 4η δόση ύψους 600 € με το πέρας του γ΄ εξαμήνου. Δίδεται η δυνατότητα σε υποψήφιο που έχει εισαχθεί στο ΠΜΣ και έχει προκαταβάλει την πρώτη δόση των διδάκτρων πριν την εγγραφή του, να αιτηθεί στη ΓΣΕΣ του Τμήματος την επιστροφή του ποσού κατά το ήμισυ αν τελικά δεν επιθυμεί να εγγραφεί στο ΠΜΣ».

Προβλέπονται και υποτροφίες καθώς όπως αναφέρεται στην πρόσκληση κατάθεσης αιτήσεων χορηγείται υποτροφία ύψους 1.000 € και 1.500 € σε ΜΦ ως εξής: Η υποτροφία των 1.000 € απονέμεται στον ΜΦ με την καλύτερη επίδοση βάσει του γενικού βαθμού πτυχίου του ΜΔΕ του αντίστοιχου έτους φοίτησης, με την προϋπόθεση ότι αποφοίτησε στον προβλεπόμενο χρόνο, χωρίς να λάβει παράταση φοίτησης. Η υποτροφία των 1.500 € απονέμεται σε ένα ΜΦ με ακαδημαϊκά κριτήρια, σύμφωνα με απόφαση της ΓΣΕΣ, μετά από εισήγηση της ΣΕ του ΠΜΣ. Σημείωση: Υπάρχει δυνατότητα δανεισμού φορητού υπολογιστή για όλο το χρονικό διάστημα των σπουδών σε ορισμένο αριθμό ΜΦ που το έχουν ανάγκη.

Για την επιλογή των υποψηφίων δεν υπάρχουν εξετάσεις καθώς για ηεπιλογή των εισακτέων στο ΠΜΣ γίνεται από την Επιτροπή Επιλογής και Αξιολόγησης Μεταπτυχιακών Φοιτητών που αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος και έχει συγκροτηθεί με την υπ’ αρίθμ. 6 η /11.02.2016 απόφαση της ΓΣΕΣ του Τμήματος, η οποία θα συνεκτιμήσει (σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 3685/2008 και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του ΠΜΣ) α) τα ειδικά προσόντα τους, όπως προκύπτουν από την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας και β) την αξιολόγησή τους κατά τη διάρκεια προφορικής συνέντευξης.

Περισσότερες πληροφορίες στην

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Μεταπτυχιακό που ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς

xeneslosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...