Home / HEADER-NEWS / Συγκεντρωμένο εκπαιδευτικό υλικό από την ψηφιακή βιβλιοθήκη του ΕΚΤ

Συγκεντρωμένο εκπαιδευτικό υλικό από την ψηφιακή βιβλιοθήκη του ΕΚΤ

Δημοσιεύτηκε: 2:45 μμ Φεβρουάριος 8th, 2016  


ekt

Περιηγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης, ένα έργο που  υλοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Το υλικό που περιλαμβάνει δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ Ι και ΙΙ και  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (2007-2013)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένο εκπαιδευτικό υλικό, λεξικά, βιβλία, εκθέσεις –μελέτες, πρακτικά από ημερίδες και συνέδρια, βίντεο που έχουν ως αντικείμενό τους  τη διδασκαλία,  την υποχρεωτική εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση, την ειδική αγωγή και ένα ευρύ σύνολο συναφών θεμάτων.

Επιλέξτε μια από τις κατηγορίες στην αρχική σελίδα και κατεβάστε εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει. Μη παραλείψετε να πατήστε την επιλογή: «περισσότεροι τύποι περιεχομένων» κάτω αριστερά της αρχικής σελίδας, για να δείτε όλες τις κατηγορίες εκπαιδευτικού υλικού που παράχθηκε.

https://fresh-education.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...