Home / Featured / Ρυθμίσεις για ωρομίσθιους στα ΣΔΕ, ΕΟΠΠΕΠ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Ρυθμίσεις για ωρομίσθιους στα ΣΔΕ, ΕΟΠΠΕΠ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Δημοσιεύτηκε: 8:52 πμ Φεβρουάριος 12th, 2016  


Vouli-Olomeleia-aithousa

Ρυθμίσεις για ωρομίσθιους στα ΣΔΕ, ΕΟΠΠΕΠ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Η στελέχωση των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας με ωρομίσθιους εκπαιδευτές ενηλίκων για την εκπαιδευτική περίοδο 2015-2016 θα γίνει με τους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-2015.

Τα παραπάνω αναφέρει άρθρο τροπολογίας για θέματα Δια Βίου Μάθησης. Επίσης, υπάρχουν και τροποποιήσεις των νόμων 4115/13 για ΙΝΕΔΙΒΙΜ και ΕΟΠΠΕΠ.

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διαθέτει οικονομική και λειτουργική αυτοτέλεια και έχει κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, υπάγεται στη ΓΓΔΒΜ και Νέας Γενιάς του ΥΠΠΕΘ και εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ο ΕΟΠΠΕΠ αποτελεί νομικό προσωπικό ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διαθέτει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, έχει κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, υπάγεται στη ΓΓΔΒΜ και Νέας Γενιάς του ΥΠΠΕΘ και εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας.

xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...