Home / HEADER-NEWS / Προσλήψεις νηπιαγωγού και πτυχιούχων φυσικής αγωγής σε Δήμους

Προσλήψεις νηπιαγωγού και πτυχιούχων φυσικής αγωγής σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 11:13 μμ Φεβρουάριος 5th, 2016  


job

Προσλήψεις νηπιαγωγού και πτυχιούχων φυσικής αγωγής

Μερικές νέες προσλήψεις που ενδιαφέρουν νηπιαγωγούς και πτυχιούχους φυσικής αγωγής εντόπισε το xenesglosses.eu. Αυτές είναι οι ακόλουθες:

Το Ν.Π.∆.∆. ∆ΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου ειδικότητας νηπιαγωγού στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράµµατος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής – Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισµού, που εδρεύει στο ∆ήµο Νέας Ζίχνης.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. ∆ήµου Νέας Ζίχνης «Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισµού», ∆ηµαρχείο Ν. Ζίχνης, Τ.Κ. 62042, ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ, υπ’ όψιν κυρίου Βαµβακίδη Σπύρου (τηλ. επικοινωνίας: 2324350604). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Περισσότερα στην

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ ανακοίνωσε Την πρόσληψη δύο (2) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ωρομίσθια αποζημίωση) και χρονικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες.

Περισσότερα στην προκήρυξη


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...