Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / ΠΕΚΑΓΕΠΕ – Επιμορφωτική δράση με θέμα: «Βιωματικές δράσεις στο γυμνάσιο»

ΠΕΚΑΓΕΠΕ – Επιμορφωτική δράση με θέμα: «Βιωματικές δράσεις στο γυμνάσιο»

Δημοσιεύτηκε: 9:23 πμ Φεβρουάριος 7th, 2016  


germdeutsch

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΓΕΠΕ έγινε από την αρχή της σχολικής χρονιάς δέκτης πολλών ερωτήσεων και αποριών σχετικά με το μάθημα των βιωματικών δράσεων στο γυμνάσιο και ειδικότερα στη Γ΄ γυμνασίου, όπου το μάθημα είναι πρωτοείσακτο.

Ύστερα από την ευγενική προσφορά της συναδέλφου Γερμανικής Φιλολογίας, κας Φουντουκά Ανθής, υπεύθυνης ΚΕΣΥΠ Ν.Ιωνίας και με την αμέριστη συμπαράσταση του Σχολικού Συμβούλου Γερμανικής κου Τηλαβερίδη Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας (Φιλήμονος 38 & Τσόχα, στάση μετρό «Αμπελόκηποι») από τις 12.00 ως τις 14.00 επιμορφωτική ημερίδα, υπό την αιγίδα του κ. Τηλαβερίδη σε συνεργασία με τη ΠΕΚΑΓΕΠΕ και θέμα: «Βιωματικές δράσεις στο γυμνάσιο».

Ομιλητές θα είναι ο κ. Τηλαβερίδης με παρουσίαση Powerpoint για τις βιωματικές δράσεις και η κ. Φουντουκά με θεματολογία το ΣΕΠ και βιωματικό εργαστήριο για τη Γ τάξη. Η επιμόρφωση
αφορά τους συναδέλφους Α & Γ Αθηνών και Δυτικής Αττικής. Ήδη σχετικό ενημερωτικό mail, έχει σταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες των περιοχών αυτών.

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΓΕΠΕ καταβάλει ήδη προσπάθειες, σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες Σχολικές Συμβούλους της Νότιας Ελλάδας και την κ. Φουντουκά για τη διεξαγωγή παρόμοιων δράσεων και για τις υπόλοιπες διευθύνσεις εκπαίδευσης, σε πρώτη φάση της Αττικής.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για συμπλήρωση του ωραρίου τους

Απόφαση σχετικά με τις διαθέσεις εκπαιδευτικών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων σε ...