Home / Featured / Κυκλοφόρησε ο οδηγός σπουδών Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2016 (εκδ. Πατάκη)

Κυκλοφόρησε ο οδηγός σπουδών Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2016 (εκδ. Πατάκη)

Δημοσιεύτηκε: 1:05 μμ Φεβρουάριος 29th, 2016  


Exwfillo197x300

Κυκλοφόρησε ο οδηγός σπουδών Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2016 (εκδ. Πατάκη)

Η επιστημονική ομάδα της Employ, και τη φετινή χρονιά συνεχίζει την έκδοση του βιβλίου ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2016 το οποίο αποτελεί έναν οδηγό σπουδών για μαθητές Λυκείου με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις σπουδές και τα επαγγέλματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και όλες τις αλλαγές στο νέο εξεταστικό σύστημα.

Και φέτος εφαρμόζει τη μοναδική καινοτομία των qrcode που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική βιβλιογραφία. Ο αναγνώστης, μέσω του ειδικού λογισμικού, μπορεί να δει ζωντανές συνεντεύξεις από επαγγελματίες και επιστήμονες που μιλούν για τις σπουδές και το επάγγελμα τους.

Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο οδηγό για μαθητές Λυκείου, γονείς, εκπαιδευτικούς καθώς και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για τις σπουδές και τα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Παράλληλα, είναι πλήρως επικαιροποιημένο με τις αλλαγές του νέου Λυκείου όπως επίσης στις σελίδες του περιλαμβάνονται έρευνες, έξυπνες πληροφορίες και χρηστικά δεδομένα που θα κατατοπίσουν πλήρως τους αναγνώστες για την εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πατάκη ή να επικοινωνήσετε με την EMPLOY στα τηλέφωνα 2130360288 & 2310230545.

Επιλέγω 2016


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...