Home / HEADER-NEWS / Πρόγραμμα Υποτροφιών στο νέο Downtown Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου!

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο νέο Downtown Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου!

Δημοσιεύτηκε: 9:17 μμ Οκτώβριος 6th, 2015  


athens scholarships

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο νέο Downtown Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου!

Σπούδασε με τους δικούς σου όρους στο κέντρο της Αθήνας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.   

Προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος προπτυχιακών (bachelors) και μεταπτυχιακών προγραμμάτων (masters) σπουδών, με εξειδικεύσεις σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία.  Τα προγράμματα διδάσκονται κατά κύριο λόγο στην ελληνική γλώσσα και οδηγούν σε απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, που απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Το 2015, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινίασε το νέο campus του στην καρδιά της Αθήνας. Οι ασύγκριτες εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κτίριο με εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, επί της λεωφόρου Πατησίων 125.

Με στόχο τη στήριξη των νέων, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών (40% επί των διδάκτρων) σε επιλεγμένα bachelors και για περιορισμένες θέσεις στο downtown campus στο κέντρο της Αθήνας.  Οι υποτροφίες ισχύουν για δηλώσεις ενδιαφέροντος μέχρι τις 12 Οκτωβρίου και παρέχονται για φοίτηση στα παρακάτω προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με τα βρετανικά Πανεπιστήμια University of East London και Queen Margaret University:

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα υποτροφιών έως τις 12/10, προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση. Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το πρόγραμμα υποτροφιών μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.    

logoamcgreek-final


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...