Home / HEADER-NEWS / Αναστολή του μέτρου του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση έως τα μέσα Νοεμβρίου

Αναστολή του μέτρου του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση έως τα μέσα Νοεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: 11:45 μμ Οκτώβριος 5th, 2015  


frontistirio

Στο θέμα του 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση: Προχωράμε στην αναστολή του μέτρου, τουλάχιστον μέχρι τη ψήφιση του προϋπολογισμού στα μέσα Νοέμβρη, ώστε να βρεθούν ισοδύναμα σε συνεννόηση με τους θεσμούς αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε απόψε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας κατά την ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων.

Απευθυνόμενος στους Βουλευτές της  αντιπολίτευσης ο κ. Τσίπρας τους κάλεσε εάν έχουν ισοδύναμα να προτείνουν η κυβέρνηση είναι ανοικτή  να ακούσει τις προτάσεις.

Αποτελεί υποκρισία εσείς που κάνατε καμπάνια για το ναι και προπαγανδίζατε για το ναι σε όλα  τώρα να κουνάτε το δάκτυλο και να κάνετε  κριτική σ εμάς που αγωνιστήκαμε”, είπε ο πρωθυπουργός.

https://www.esos.gr/arthra/40106/anastoli-toy-fpa-sta-didaktra-eos-ta-mesa-noemvrioy-anakoinose-o-prothypoyrgos

……………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούν τα αντίβαρα για τον φόρο προστιθέμενης αξίας στην ιδιωτική εκπαίδευση», είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως η κυβέρνηση προχωρά στην αναστολή του 23% μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού στα μέσα Νοέμβρη, ώστε στο μεσοδιάστημα να βρούμε ισοδύναμα.

«Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις προτάσεις σας», είπε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

Στο σημείο αυτό υπήρξαν αντιδράσεις από το Σώμα με τον κ. Τσίπρα να απαντά πως «υποκρισία να κουνάτε το δάχτυλο εσείς που λέγατε «ναι σε όλα», υποκριτικό να μας κάνετε κριτική», απευθυνόμενος στην πτέρυγα που κάθονται οι βουλευτές της ΝΔ.  «Ελπίζω κ. Μειμαράκη να είστε εσείς αυτός που θα μου ζητάτε ισοδύναμα μέτρα για το δημόσιο συμφέρον», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον υπηρεσιακό πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Read more: https://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/631016/programmatikes-diloseis-tsipras-anastoli-toy-23-fpa-stin-ekpaideysi-vid#ixzz3njEurDzn


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...