Home / HEADER-NEWS / Η Δημόσια εκπαίδευση πέρα από την εικονική πραγματικότητα του κ. Χρήστου Πιλάλη

Η Δημόσια εκπαίδευση πέρα από την εικονική πραγματικότητα του κ. Χρήστου Πιλάλη

Δημοσιεύτηκε: 7:08 μμ Σεπτέμβριος 2nd, 2015  


ypep8-marousi-5

Χρήστος Κάτσικας

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους ο κ. Χρήστος Πιλάλης, επιτελικό στέλεχος του υπουργείου Παιδείας και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε άρθρο με τίτλο «Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», το οποίο δημοσίευσε χθες η «Εφ.Συν.».

Η ανάγνωση του άρθρου μόνο θλίψη και θυμό μπορεί να προκαλέσει, καθώς η δημοσίευσή του συμπίπτει με πρωτοφανείς παρεμβάσεις της εκπαιδευτικής πολιτικής του υπουργείου Παιδείας που έχουν αφήσει «άναυδη» τη σχολική εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνοδεύεται με πάνω από 20.000 κενά, την ίδια ώρα που χιλιάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με μια αφάνταστη ταλαιπωρία, για την οποία σίγουρα οι «κατασκευαστές» της δικαιούνται να διεκδικήσουν να γραφτούν στο Βιβλίο Γκίνες για την ανευθυνότητά τους.

Κι αυτό, γιατί εξαναγκάζουν πάνω από 70.000 αδιόριστους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι αίτηση πρόσληψης, καθώς ακυρώθηκε όλη η προηγούμενη διαδικασία, γιατί το υπουργείο Παιδείας δεν είχε φροντίσει, πριν εκδώσει την πρόσκληση, να πάρει ΦΕΚ!

……

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...