Home / HEADER-NEWS / Κουράκης – Επεξεργαζόμαστε με τη δέουσα προσοχή τα θέματα διορισμού των πολυτέκνων

Κουράκης – Επεξεργαζόμαστε με τη δέουσα προσοχή τα θέματα διορισμού των πολυτέκνων

Δημοσιεύτηκε: 1:46 μμ Αύγουστος 5th, 2015  


politeknoi_400

Το υπουργείο Παιδείας λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους απαραίτητους παράγοντες επεξεργάζεται με δέουσα προσοχή το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών, το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Τα παραπάνω τονίζονται σε γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του Βουλευτή Κ. Κουκοδήμου, σχετικά με τους αδιόριστους Πολύτεκνους Εκπαιδευτικούς του 2010.

Σχετικά με το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών  το υπουργείο Παιδείας   προωθεί  το εξής σύστημα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Κουράκης στην ΟΛΜΕ, στις 23 Ιουλίου:

1.Δημιουργείται μία ενιαία λίστα μόνιμων διορισμών στην οποία υπολογίζονται δυο κριτήρια.Η βαθμολογία του ΑΣΕΠ του 2008 και η προυπηρεσία.

2.Η βαθμολογία του ΑΣΕΠ υπολογίζεται με ένα μόριο για κάθε βαθμό,αλλά μόνο για τους επιτυχόντες(που έγραψαν 55 και πάνω). Δηλαδή:Βαθμολογία 60 ×1 = 60 μόρια. Βαθμολογία 54 ×0=0 μόρια.

3.Η προυπηρεσία υπολογίζεται με ένα μόριο για κάθε μήνα.π.χ 30 μήνες ×1 =30 μόρια.

Τα μόρια από τις δυο κατηγορίες αθροίζονται και βγαίνει η τελική μοριοδότηση.

4. Πριμοδότηση των πολυτέκνων και  μικρότεη των τριτέκνων εκπαιδευτικών. Ο κ. Κουράκης δεν ανέφερε το ύψος της πριμοδότησης.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 

https://www.esos.gr/arthra/39266/ypoyrgeio-gia-toys-adioristoys-polyteknoys-ekpaideytikoys-toy-2010


 

2 Σχόλια

  1. να σταματησει αυτό το αισχος με τους πολυτεκνους. Οι υπολοιποι ΕΚΠ/κοι δεν προκειτε ποτε να πανε στον τοπο τους, αφου οσα μορια και να εχουν, μολις ανοιγει ένα οργανικο κενο, παιρνουν μεταθεση οι πολυτεκνοι ως ειδικη κατηγορια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!

  2. Συμφωνω kopakabana!!!Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα μέσα στα 21 χρόνια του διορισμου μου και στην πόλη μου δε θα φτάσω ουτε στα 67 μου, παρόλο που έχω 60%αναπηρία λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.. Αρκεί που διορίζονται οι πολυτεκνοι απ την αρχή δίπλα στο σπίτι τους..Μας ακούει κανείς???

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...