Home / HEADER-NEWS / Και όμως υπάρχουν ακόμα απλήρωτοι αναπληρωτές!

Και όμως υπάρχουν ακόμα απλήρωτοι αναπληρωτές!

Δημοσιεύτηκε: 7:02 μμ Αύγουστος 24th, 2015  


xrima

Δημοσιεύουμε ακολούθως την επιστολή διαμαρτυρίας του εκλεκτού συναδέλφου Αναπληρωτή Ψυχολόγου(ΠΕ23) Γιάννη Κυργιόπουλου, αναφορικά με το θέμα της μη αποπληρωμής του μηνός Ιουνίου εκείνων των Αναπληρωτών που εργάστηκαν στα Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης διαμέσου του Προγράμματος ΕΣΠΑ: «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για την μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με την χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού».
Και μόνον το γεγονός πως συνάδελφοι σαν τον Γιάννη, που επι σειρά ετών στήριξαν ανεπιφύλακτα και με κατάθεση ψυχής τις δομές Ειδικής Αγωγής στη Στερεά Ελλάδα, αναγκάζονται να προβούν σ αυτή τη διαμαρτυρία για λόγους ηθικής τάξεως και προσωπικής  αξιοπρεπείας,  καθιστά το ατόπημα της μη έγκαιρης αποπληρωμής του επιμισθίου μείζον και σοβαρότατο.
Καλούμε λοιπόν τους υπευθύνους να πράξουν τάχιστα τα δέοντα…
Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε.

Βασίλης Βούγιας
24 Αυγούστου 2015
https://seepea-stella.blogspot.gr/

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ;

Το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό. Και όμως υπάρχουν! Είμαστε οι αναπληρωτές που εργαστήκαμε σε Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης (Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για την μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με την χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού).

Οι απαντήσεις που λαμβάνουμε από τις αρμόδιες διευθύνσεις Α/Θμιας Εκπαίδευσης είναι ότι δεν έχει δοθεί ακόμη εντολή αποπληρωμής μας από το Υπουργείο. Και όλα αυτά 2 μήνες  από την απόλυσή μας. Η αποπληρωμή μας αφορά στην εκκαθάριση του μηνός Ιουνίου και στο καθένα από εμάς αντιστοιχεί το υπέρογκο ποσό 70-90 ευρώ!! Υπάρχουν όμως συνάδερφοί μας που πραγματικά έχουν ανάγκη και από αυτό το μικρό και ευτελές για άλλους ποσό! Θεωρούσαμε ότι τα χρήματα από τα προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. είναι διασφαλισμένα! Είναι όντως έτσι ή να ανησυχούμε;

Γιάννης Κυργιόπουλος (Αναπληρωτής Ψυχολόγος)

https://seepea-stella.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...