Home / HEADER-NEWS / Για 2 μήνες μόνο θα παγώσει ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση!

Για 2 μήνες μόνο θα παγώσει ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση!

Δημοσιεύτηκε: 3:36 μμ Αύγουστος 30th, 2015  


frontistirio

Την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την αναστολή της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση για δύο μήνες προανήγγειλε ο Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας.

Μιλώντας στην εκπομπή  «ΕΡΤ Ενημέρωση» ο κ. Χασάπης  εξήγγειλε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα εκδώσει νέα ΠΝΠ με την οποία η επιβολή του ΦΠΑ 23% σε Ιδιωτικά Σχολεία, Φροντιστήρια και Κολλέγια θα παγώσει για τους επόμενους δύο μήνες, όπως έχει ζητήσει και η Κομισιόν. Το θέμα αναμένεται να επανεξεταστεί από τη νέα κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΦΕ κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, προσκεκλημένος στην εκπομπή, τόνισε ότι το μέτρο επιβαρύνει τη μέση ελληνική οικογένεια.

«Με την ΠΝΠ δικαιώθηκε μια μεγάλη προσπάθεια πολλών ανθρώπων από διαφορετικά πόστα, από όλη την επικράτεια. Ως πρόεδρος της ΟΕΦΕ οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για την αμέριστη βοήθεια που έδωσαν σε μένα και στο υπόλοιπο ΔΣ. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική απόσυρση του μέτρου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα για να εκθέσουμε τις θέσεις μας και ιδιαίτερα το αίτημά μας για το κουπόνι εκπαίδευσης (voucher). Ο ΦΠΑ φεύγει. ΤΩΡΑ πάμε Φροντιστήριο..»

ΟΕΦΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...