Home / Featured / Ένα ΦΕΚ η αιτία της καθυστέρησης της εγκυκλίου για αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής. Πότε θα βγει για Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

Ένα ΦΕΚ η αιτία της καθυστέρησης της εγκυκλίου για αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής. Πότε θα βγει για Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

Δημοσιεύτηκε: 12:05 μμ Αύγουστος 5th, 2015  


eidiki

Τη δημοσιοποίηση σε ΦΕΚ της νέας υπουργικής απόφασης,που τροποποιεί σε κάποια σημεία την περσινή,αναμένουν στο υπουργείο ,προκειμένου να προχωρήσουν στην έκδοση της εγκυκλίου για την ειδική αγωγή.Οι τροποποιήσεις αφορούν στη συνάφεια των μεταπτυχιακών και τη μοριοδότηση των ποσοστών αναπηρίας.Κατά τα άλλα θα είναι ακριβώς ίδια με την περσινή.

Αν το ΦΕΚ βγει σήμερα ,η εγκύκλιος θα εκδοθεί ως το τέλος της εβδομάδας.

Δ. Μπράτης facebook

…………………………….

Σε σχέση με την έκδοση της Εγκυκλίου πρόσληψης Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2015-16, οι συνάδελφοι θα πρέπει να επιδείξουν λίγο ακόμη υπομονή, μιας και κάποια τεχνικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα πρέπει να επιλυθούν ώστε να καταστεί δυνατή η έκδοσή της εντός των προσεχών ημερών. Όπως έχουμε πει η Εγκύκλιος θα είναι ίδια με την περσινή-πλήν της προσθήκης άδειας άσκησης επαγγέλματος λογοθεραπευτή- χωρίς την ύπαρξη Ενιαίου Πίνακα.

Όσον αφορά στην Απόφαση των Αποσπάσεων Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. για το 2015-16, αυτή υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου και ευρίσκεται για υπογραφή στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας.

Ανεξάρτητα απ αυτά όμως θάθελα να επισημάνω πως για μια ακόμη φορά φτάσαμε Αύγουστο και κάτι που θα μπορούσε να γίνει  και από τις αρχές Ιουλίου ακόμη δεν έγινε.

Έτσι οι συνάδελφοι υποψήφιοι Αναπληρωτές για μια ακόμη φορά  πηγαίνουν βόλτα  τα χαρτιά τους ανά την Ελλάδα, ώστε όποτε το Υπουργείο Παιδείας δεήσει να πράξει τα αυτονόητα να είναι έτοιμοι να τα καταθέσουν. Η συνέπεια βλέπετε δεν είναι προαπαιτούμενο για το κράτος, παρά μόνον για τους πολίτες.

Και εδώ δικαιολογία δεν υπάρχει. Επί όλων των πολιτικών ηγεσιών της τελευταίας δεκαετίας είχαμε τα ίδια. Και δεν τίθεται θέμα εξεύρεσης οικονομικών πόρων στην περίπτωσή μας, για να βάλουμε πλάτη ακόμα μια φορά, παρά μόνον θέμα σεβασμού στον Έλληνα πολίτη…Δυσεύρετος ομολογουμένως…Και αυτά πληρώνει η Ελλάς γενικώς…

Βασίλης Βούγιας

5/8/2015

https://seepea-stella.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...