Home / Featured / Προαιρετικό και συμβουλευτικό εργαλείο οι ενδεικτικοί πίνακες αναπληρωτών

Προαιρετικό και συμβουλευτικό εργαλείο οι ενδεικτικοί πίνακες αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 3:26 μμ Ιούλιος 27th, 2015  


ypep8-marousi-5

Πότε θα ανακοινωθούν οι ενδεικτικοί πίνακες αναπληρωτών

Δεν θα έχουν νομική ισχύ και θα λειτουργούν συμβουλευτικά

Σε δυο με τρεις μέρες θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες με τα στοιχεία της προϋπηρεσίας της περιόδου 2012-2015 σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr. Οι πίνακες αυτοί θα αφορούν τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι κατέθεσαν αιτήσεις για αναπληρωτές το 2014-15.

Η σειρά που θα αναφέρεται στους εν λόγω πίνακες δεν θα είναι η οριστική καθώς δεν θα περιλαμβάνονται κάποιοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που απολύθηκαν πρόσφατα από τα σχολεία τους αλλά και εκπαιδευτικοί που το 2014-15 για δικούς τους λόγους δεν κατέθεσαν αιτήσεις.

Σημειώνουμε ότι οι πίνακες αυτοί ενδεχομένως να περιέχουν και λάθη καθώς θα εμπεριέχονται οι προϋπηρεσίες από το 2012 και έπειτα όπως δηλώθηκαν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και ίσως να υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει γίνει λάθος στην καταχώριση. Οι εκπαιδευτικοί δεν θα μπορούν να κάνουν ενστάσεις για τους πίνακες αυτούς καθώς αυτό θα γίνει όταν βγουν οι οριστικοί πίνακες μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης αιτήσεων.

Το Υπουγείο Παιδείας με δελτίο τύπου έχει ενημερώσει ότι ο εν λόγω πίνακας δεν έχει νομική ισχύ και θα γνωστοποιηθεί ως προαιρετικό συμβουλευτικό εργαλείο για την υποβοήθηση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης για τη θέση του αναπληρωτή / ωρομίσθιου τη σχολική χρονιά 2015-2016. Τέλος, επισημαίνεται ότι τα στοιχεία που θα αναγράφονται θα είναι ενδεικτικά και κατά προσέγγιση, καθώς θα αποτελούν στοιχεία που θα έχουν συλλεχθεί μέχρι και την ημέρα ανάρτησης τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr

ΟΛΗ Η ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...