Home / HEADER-NEWS / Η επιτροπή για την διαπίστωση ικανότητας χρήσης της ξένης γλώσσας των υποψηφίων για θέσεις Συντονιστών Εκπ/σης εξωτερικού

Η επιτροπή για την διαπίστωση ικανότητας χρήσης της ξένης γλώσσας των υποψηφίων για θέσεις Συντονιστών Εκπ/σης εξωτερικού

Δημοσιεύτηκε: 10:04 πμ Ιούλιος 2nd, 2015  


exoteriko

Eπιτροπή εξεταστών για την διαπίστωση ικανότητας χρήσης της ξένης γλώσσας στον προφορικό λόγο των υποψηφίων για τις θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης εξωτερικού,συγκροτήθηκε με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.

Ειδικότερα η Επιτροπή, έχει ως εξής:

1. Για την Αγγλική γλώσσα :

α. κ. Σηφάκης Νικόλαος, μέλος ΔΕΠ (Αναπληρωτής Καθηγητής) στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.)*

β. κ.Τσώλου Ολυμπία, Σχολική Σύμβουλος κλ.ΠΕ 06 (Αγγλικής) με έδρα το Μεσολόγγι

2. Για την Γαλλική γλώσσα :

α. κ. Κιγιτσιόγλου Αικατερίνη, μέλος ΔΕΠ (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια) του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.),

β. κ. Μαρκαντωνάκης Στυλιανός, Σχολικός Σύμβουλος κλ. ΠΕ 05 (Γαλλικής) της Δ/νσης Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής.

3.Για την Γερμανική γλώσσα :

α. κ. Πετροπούλου Παρασκευή, μέλος ΔΕΠ (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια) του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

β. κ. Ιωαννίδου Σοφία, Σχολική Σύμβουλος κλ. ΠΕ 07 (Γερμανικής) της Δ/νσης Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής.

4. Για την Ισπανική γλώσσα

α. Αλεξοπούλου Αγγελική, μέλος ΔΕΠ (Επίκουρος Καθηγήτρια) του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

β. Λούγκο Σουζάνα (Lugo Miron Τριαναφύλλου Susana), μέλος ΔΕΠ (Επίκουρος Καθηγήτρια) του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

5. Για την Ουκρανική γλώσσα

α. Στεργιοπούλου Ελένη, μέλος ΔΕΠ (Καθηγήτρια) στο Τμήμα Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

β. Γιουσούποβα Καμίλλα του Κεμούρ, διδάσκουσα στο Τμήμα Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

6. Για την Ρωσική γλώσσα

α. Στεργιοπούλου Ελένη, μέλος ΔΕΠ (Καθηγήτρια) στο Τμήμα Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

β. Γιουσούποβα Καμίλλα του Κεμούρ, διδάσκουσα στο Τμήμα Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

ΠΗΓΗ

https://www.esos.gr/arthra/38984/h-epitropi-gia-tin-diapistosi-ikanotitas-hrisis-tis-xenis-glossas-ton-ypopsifion-gia

* Υστερα από το αίτημα του Σηφάκη Νικόλαου, (Αναπληρωτή Καθηγητή) στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) για τη μη δυνατότητα εκ μέρους του για να συμμετάσχει στην διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού ως εξεταστής, λόγω προβλήματος, ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς ανακαλεί μερικώς την με αρ. πρωτ. Φ.821/105215/H2/1-7-2015 υπουργική απόφαση ως προς το μέρος που αφορά τον εξεταστή –αξιολογητή για την διαπίστωση ικανότητας χρήσης της αγγλικής γλώσσας στον προφορικό λόγο των υποψηφίων για τις θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης εξωτερικού κ. Σηφάκη Νικόλαο και ορίζει σε αντικατάσταση αυτού την Γεωργούντζου Αναστασία, μέλος ΕΕΠ στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ και μέλος ΣΕΠ στο ΕΑΠ.

https://www.esos.gr/arthra/39021/allagi-stin-epitropi-gia-tin-diapistosi-ikanotitas-hrisis-tis-xenis-glossas-ton


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...