Home / Featured / 130 παιδαγωγοί και 20 γιατροί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

130 παιδαγωγοί και 20 γιατροί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: 9:02 μμ Ιούλιος 7th, 2015  


paidikoi-stathmoi-590_b

Είκοσι γιατρούς με μισθό που ξεκινά από 9.124 ευρώ τον μήνα και 130 βρεφονηπιοκόμους /παιδαγωγούς φροντίδας παιδιών ηλικίας έως 3 ετών προσλαμβάνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να υπηρετήσουν στα γραφεία της στις Βρυξέλλες, την Ισπρα και το Λουξεμβούργο (μόνο οι γιατροί).

Βρεφονηπιοκόμοι

Βασική έδρα για τις θέσεις των παιδαγωγών θα είναι κυρίως οι Βρυξέλλες και η Ισπρα (Ιταλία), ενώ οι απολαβές τους θα ξεκινούν από 1.934 ευρώ τον μήνα. Το σύνολο των προσληφθέντων θα απορροφηθεί σταδιακά κατά την περίοδο 2016-2019, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών.

150 γιατροί και παιδαγωγοί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της προσχολικής φροντίδας και εκπαίδευσης ή σε τομέα διαφορετικό, που να συνδυάζονται όμως με επαγγελματική πείρα τουλάχιστον δύο ετών συναφή με το αντικείμενο, ή εναλλακτικά δίπλωμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και συνολικά οκτώ έτη εμπειρίας και απαραιτήτως ικανοποιητική γνώση (επίπεδο B2) της γερμανικής, της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας.

Γιατροί

Από τους γιατρούς που θα προσληφθούν, οι 10 θα υπηρετήσουν στις Βρυξέλλες και θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία στη Γενική Ιατρική, ή στην Παθολογία, ή στην Εργονομία, ή στον Ιατρικό Ελεγχο των Απουσιών λόγω Ασθενείας, ή στη Δημόσια Υγεία ή στην Ψυχιατρική. Για τις άλλες 10 θέσεις στο Λουξεμβούργο και την Ισπρα ζητείται επαγγελματική εμπειρία σε όλα τα προηγούμενα και επιπλέον στην Επείγουσα Ιατρική (μόνο για την Ισπρα), ή στην Ακτινοπροστασία. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον 12ετή εμπειρία και να γνωρίζουν καλά (επίπεδο B2) μία από τις γλώσσες αγγλική, γαλλική ή γερμανική.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι γιατροί μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο της EPSO https://jobs.eu-careers.eu έως και τις 7 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι (ώρα Βρυξελλών), ενώ οι υποψήφιοι για τις θέσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 23 Ιουλίου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://europa.eu/epso/apply/jobs/index_en.htm.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα γίνει η επιλογή των επικρατέστερων, με βάση την αξιολόγηση ταλέντου (τον Αύγουστο). Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμασίες δεξιοτήτων και τον Νοέμβριο θα εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Πηγη: ΕΘΝΟΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...