Home / HEADER-NEWS / Τ. Κουράκης τι είπε για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων και στον δάσκαλο που αρνήθηκε να γίνει Διευθυντής Σχολείου αντιδρώντας στην αξιολόγηση

Τ. Κουράκης τι είπε για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων και στον δάσκαλο που αρνήθηκε να γίνει Διευθυντής Σχολείου αντιδρώντας στην αξιολόγηση

Δημοσιεύτηκε: 6:39 μμ Μάιος 27th, 2015  


kourakis-tasos

«Για μένα είναι πράξη ευθύνης και αξιοπρέπειας να μην αποδεχτώ την θέση του διευθυντή στο 4ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου που έμεινε «κενή» γιατί ο συνάδελφος Γιώργος Τερζάκης αρνήθηκε να «υποταχτεί»

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων καθορίζονται με τις διατάξεις του νόμου 4327/15 “Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”.

Τη “μίνι” αυτή απάντηση έδωσε εγγράφως στη Βουλή ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης σε επιστολή εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννη Κριθινάκη η οποία κατατέθηκε στο κοινοβούλιο με αναφορά Βουλευτή.

Ο Γιάννης Κριθινάκης αρνήθηκε   τη θέση του διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, το οποίο είχε μείνει ακέφαλο μετά την παραίτηση του σημερινού Περιφερεαικού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Γ. Τερζάκη, δηλώνοντας τότε προς το  το ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου  πως:

«Για μένα είναι πράξη ευθύνης και αξιοπρέπειας να μην αποδεχτώ την θέση του διευθυντή στο 4ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου που έμεινε «κενή» γιατί ο συνάδελφος Γιώργος Τερζάκης αρνήθηκε να «υποταχτεί» και οι συνάδελφοι στον πίνακα των διευθυντών που βρίσκονται πριν από μένα αρνήθηκαν.
Δε γεννήθηκα για το σήμερα υπηρετώ για το αύριο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΗΧΗΤΙΚΟ

https://www.esos.gr/arthra/38533/ti-apantise-o-t-koyrakis-gia-tin-epilogi-dieythynton-sholeion-ston-daskalo-poy


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...