Home / HEADER-NEWS / Λευκωσία – Μπήκε με καραμπίνα στο σχολείο!

Λευκωσία – Μπήκε με καραμπίνα στο σχολείο!

Δημοσιεύτηκε: 2:22 μμ Μάιος 22nd, 2015  


cyprus

Απίστευτο αλλά αληθινό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Κατεχόμενα…

Με καραμπίνα μπήκε το πρωί σε ιδιωτικό σχολείο στην κατεχόμενη Λευκωσία ο αδερφός μιας μαθήτριας η οποία είχε λογομαχήσει νωρίτερα με συμμαθήτρια της.

Ο αυστηρός αδελφός πήγε να υπερασπιστεί την αδελφή του αλλά προκάλεσε πανικό όταν έβγαλε από το αυτοκίνητο το όπλο και μπήκε στο προαύλιο του σχολείου. Αμέσως, επενέβησαν κάποιοι από τους καθηγητές αλλά και μαθητές και ο νεαρός έφυγε από το σχολείο και τώρα αναζητείται από την «αστυνομία».

Σε ανακοίνωσή του το ιδιωτικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Λεβέντ» αναφέρει ότι λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και το περιστατικό τερματίστηκε χωρίς προβλήματα.

Το σχολείο υπέβαλλε παράπονο στην «αστυνομία» για τον συγκεκριμένο κηδεμόνα και έπειτα από καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί, η υπόθεση θα οδηγηθεί στο «δικαστήριο». Ο συγκεκριμένος άντρας, πάντως, φέρεται να έχει προβεί σε παρόμοιες ενέργειες και στο παρελθόν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβαινε συχνά στο σχολείο της αδελφής του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορούσε σε μια λογομαχία που η αδερφή του είχε με συμμαθήτριά της, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγινε ο καβγάς των δύο μαθητριών.

protothema.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...