Home / HEADER-NEWS / Δωρεάν on-line μάθημα για τις Πανελλαδικές των ΕΠΑΛ

Δωρεάν on-line μάθημα για τις Πανελλαδικές των ΕΠΑΛ

Δημοσιεύτηκε: 1:50 μμ Απρίλιος 27th, 2015  


5epal

Ο Δομημένος Προγραμματισμός στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ» είναι ένα Μαζικό (Massive), Ελεύθερο / Ανοιχτό (Open), Διαδικτυακό (On-line) Μάθημα (Course) MOOC, για τους μαθητές της Γ’ τάξης του Τομέα Πληροφορικής με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές (αλλά και τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα) στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το μάθημα προσφέρεται δωρεάν, στην Ελληνική γλώσσα, στην πλατφόρμα της Udemy με τον τίτλο «Ο Δομημένος Προγραμματισμός στις Πανελλαδικές των ΕΠΑΛ» και είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 27.04.2015 και μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το μάθημα αποτελείται από 31 βιντεο-διαλέξεις οι οποίες μεταξύ άλλων παρουσιάζουν τη λογική των θεμάτων των παρελθόντων ετών καθώς και τη μεθοδολογία επίλυσης τους ενώ περιλαμβάνει δεκάδες ψηφιοποιημένες και on-line ασκήσεις.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του μαθήματος οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις απορίες τους, να ανταλλάσσουν απόψεις και γενικότερα να συνεισφέρουν στο μάθημα τόσο στην ομάδα συζητήσεων της πλατφόρμας του Udemy όσο και στην ομάδα συζητήσεων του facebook που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα επισκεφθείτε τη σελίδα αναφοράς του μαθήματος: www.mooc4u.gr

Ευχαριστώ πολύ

Φίλιππος Κουτσάκας

Καθηγητής Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Πολυγύρου


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...