Home / HEADER-NEWS / Η ΟΛΜΕ για την πληρωμή των δεδουλευμένων για τις Πανελλαδικές 2014

Η ΟΛΜΕ για την πληρωμή των δεδουλευμένων για τις Πανελλαδικές 2014

Δημοσιεύτηκε: 11:08 πμ Απρίλιος 25th, 2015  


epidoma
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προβεί άμεσα σε όλες εκείνες τις αναγκαίες ενέργειες και ρυθμίσεις ώστε να καταβληθούν το συντομότερο δυνατό τα δεδουλευμένα σε όλους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενεπλάκησαν στις διαδικασίες των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 και οι οποίοι παραμένουν ακόμα απλήρωτοι.
Όπως έγραψε το news.gr το θέμα των απλήρωτων εκπαιδευτικών έφθασε και στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ.
Όπως ανέφεραν σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Παιδείας, πρόκειται για εκπαιδευτικούς δυο εξεταστικών κέντρων και συγκεκριμένα του Ε.Κ ΓΕΛ Πολυκάστρου και του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου Κιλκίς, που στεγαζόταν στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.
Στο κείμενο γνωστοποιείται ότι , ο λόγος της μη πληρωμής των εκπαιδευτικών είναι ότι από την αρμόδια υπηρεσία πιστώθηκαν λιγότερα χρήματα ως Αποζημίωση εμπλεκόμενων σε Πανελλαδικές Εξετάσεις, με αποτέλεσμα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς να αποφασίσει να καταβάλει τα δεδουλευμένα με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης των σχετικών δικαιολογητικών.
Παρά το γεγονός ότι έχει αποσταλεί έγγραφο (Φ.14.3/8156/2-10-2014) με το οποίο ζητείται από το Υπουργείο να μεριμνήσει για την πίστωση του ανάλογου ΚΑΕ, οι εκπαιδευτικοί δυστυχώς παραμένουν απλήρωτοι έως σήμερα.
«Η κατάσταση αυτή επιδρά αρνητικά στο ήδη λεηλατημένο εισόδημα των εκπαιδευτικών, από τις ασκούμενες αντιλαϊκές πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων» τονίζουν οι  βουλευτές Βαρδαλής και Γερασιμίδου που  με την ερώτησή τους  ζητούν να μάθουν σε ποια άμεσα μέτρα θα προβεί η κυβέρνηση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014, από τα δυο εξεταστικά κέντρα του Κιλκίς.
Καλόγηρος Βασίλειος
news.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...