Home / HEADER-NEWS / Κρήτη – Μαθητής τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα σε σχολείο! Βρέθηκαν 10 σφαίρες.

Κρήτη – Μαθητής τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα σε σχολείο! Βρέθηκαν 10 σφαίρες.

Δημοσιεύτηκε: 8:17 μμ Μάρτιος 3rd, 2015  


sfera

Ένα πρωτοφανές γεγονός σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη από σφαίρα που εξοστρακίστηκε, όταν … την πέταξε κάτω συμμαθητής του!!

Οι μαθητές της Δευτέρας Δημοτικού, που βρήκαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου τη σφαίρα, τη θεώρησαν ως παιχνίδι με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό το πρωτοφανές περιστατικό.

Άμεσα στο σχολείο έφτασε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου Άρης Βαλατίδης μαζί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Απόστολο Κλινάκη, όπου έδωσαν εντολή να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή στο σχολείο κατέφθασαν άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου και πυροτεχνουργοί όπου κατά την εξέταση του προαύλιου χώρου του σχολείου, εντόπισαν και περισυνέλεξαν 10 σφαίρες 22 εκατοστών, 5 βολίδες και 5 κάλυκες.

Στην εκπαιδευτική κοινότητα από το πρωί υπάρχει διάχυτη ανησυχία, αλλά και έντονος προβληματισμός εξαιτίας αυτού του περιστατικού, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι πώς βρέθηκαν οι σφαίρες μέσα στην αυλή του σχολείου!

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό θορύβησε τη σχολική κοινότητα του Ηράκλειου, ενώ παράλληλα επαναφέρει στο προσκήνιο το τεράστιο ζήτημα της φύλαξης των σχολικών μονάδων του Ηρακλείου, τόνισε στο youpress.gr o διευθυντής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου Άρης Βαλατίδης.

«Θέλουμε ανοικτά σχολεία στην κοινωνία για να μπορούν τις ώρες που δεν λειτουργούν οι πολίτες να αθλούνται, όμως παράλληλα απαιτείται να φυλάσσονται», συμπλήρωσε ο κ. Βαλατίδης.

https://www.youpress.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...