Home / Featured / Κλειστά σχολεία λόγω των καιρικών συνθηκών την Τετάρτη 11/2 (συνεχής ενημέρωση)

Κλειστά σχολεία λόγω των καιρικών συνθηκών την Τετάρτη 11/2 (συνεχής ενημέρωση)

Δημοσιεύτηκε: 8:03 μμ Φεβρουάριος 10th, 2015  


sxoleio

Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την Τετάρτη 11/2/15

Οι γονείς καλούνται πριν ξεκινήσουν για τα σχολεία να επικοινωνούν με τους κατά τόπους δήμου ή τα σχολεία, προκειμένου να ενημερώνονται για το εάν θα γίνουν μαθήματα.

Ήδη πολλοί δήμοι έχουν ανακοινώσει ότι τα σχολεία τους θα παραμείνουν κλειστά, μεταξύ των οποίων :

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, πολλά σχολεία κυρίως στα βόρεια ΚΑΙ ανατολικά προάστια της Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πρόκειται για τα σχολεία στους δήμους Αμαρουσίου, Πεύκης- Λυκόβρυσης, Βριλησσίων, Πεντέλης, Διονύσου και Εκάλης

Στην Ανατολική Αττική κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στο Δήμο Σαρωνικού, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Κουβαρά και το Γυμνάσιο Πέτας
Στο Μαραθώνα ΕΕΕΚ Παμακαριστος,το 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Βαρνάβα και Γραμματικού.

Στο Δήμο Αχαρνών θα μείνουν όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

Στο δήμο Ραφήνας -Πικερμίου κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Νταού Πεντέλης

Κλειστά και όλα τα σχολεία του δήμου Ωρωπού.

Στη Δυτική Αττική κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Θα ανοίξουν με μια ώρα καθυστέρηση δηλαδή στις 9 το πρωί, τα σχολεία στους δήμους Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Ψυχικού, Φιλοθέης, Νέας Ιωνίας, Kηφισιας και Νέα Ερυθραίας και Παπαγου – Χολαργού. Στις 10 θα ανοίξουν στο Δήμο Χαλανδρίου. Στην Αγία Παρασκευή και στην Παλλήνη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

https://www.skai.gr/

…………………………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ :
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΧΑΣΙΑ,ΖΕΦΥΡΙ)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΜΕΛΛΙΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ, Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ)

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – Την Τετάρτη 11/2/2015, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Δείτε ανακοίνωση παρακάτω)

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Δείτε ανακοίνωση παρακάτω)

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 09.30

Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία στην Φλώρινα

Κλειστά ολα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας αύριο Τετάρτη 11/2 στην Φλώρινα. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί, η οποία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα συνεχισθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας καθώς και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Θηβαίων καθορίζει τα ακόλουθα:

Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, θα παραμείνουν κλειστά την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 Φεβρουαρίου 2015

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη. Κλειστοί θα παραμείνουν την Τετάρτη 11/2 και ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Γιάννη Τσολάκη.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, των ισχυρών ανέμων, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου, με απόφαση δτου δημάρχου, δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αύριο 11 Φεβρουαρίου 2015.

Από την πλευρά του το «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λαμβάνοντας υπόψη το από 9/2/2015 έγγραφο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα «Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού» και την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ότι κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 11/2/2015 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, αποφάσισε να παραμείνουν την Τετάρτη 11/2/2015 και ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευση του Δήμου θα ανοίξουν στις 9.30 λόγω του παρατεταμένου ψύχους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

……………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την Τετάρτη 11/2/15.

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ :
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΧΑΣΙΑ,ΖΕΦΥΡΙ)
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΜΕΛΛΙΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ, Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ)
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 09.30

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ :
Δήμων Πύλης, Πινδαίων, Αιθήκων, Μαλακασίου, Κλεινοβού, Χασίων, Τυμφαίων και Καστανιάς, καθώς και τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του πρώην Δήμου Καλαμπάκας.

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Δήμος Σερβίων-Βελβεντού (θα ανοίξουν μετά τις 09.30)
Δήμος Εορδαίας θα ανοίξουν μετά τις 09.30

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Δημοτικές Ενότητες Καρυάς και Σφακιωτών

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:
Δήμοι Δομοκού, Μακρακώμης, Θήβας, Καρπενησίου και Αγράφων
Στον δήμο Δελφών τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις δημοτικές ενότητες Πολυδρόσου και Επταλόφου
Στην Υπάτη, θα μείνει κλειστό μόνον το Γυμνάσιο
Στην Αμφίκλεια θα σχολεία θα ανοίξουν στις 10.00 το πρωί.

ΚΡΗΤΗ
Δήμος Βιάννου
Στα Χανιά, κλειστά λόγω χιονιού είναι τα σχολεία σε: Ανώπολη, Ασή Γωνιά, Ασκύφου, Βουβά, Ροδοβάνι, Σφακιά και στο δήμο Καντάνου, τα σχολεία στα δ.δ. Έλους, Σκαλωτής και Βαθιανού
Στο Ρέθυμνο κλειστά είναι τα δημοτικά σχολεία σε: Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδεια, Αξός, Απλαδιανά, Μπαλί, Μυριοκέφαλα, Αποστόλιυς, Φουρφουρά, Πλάτανος και τα γυμνάσια και λύκεια σε: Ανώγεια, Κράνα, Σύβριτο και Φουρφουρά.

…………………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση  από Δήμους της Αττικής σήμερα 11/2 θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία:

Στην Περιφερειακή Ενότητας Ανατολικής Αττικής:

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Στην περιοχή Κουβαρά παραμένουν κλειστά το Δημοτικό Κουβαρά το Γυμνάσιο Πέτας και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:

Κλειστά θα παραμείνουν στους δήμους: Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτικής ενότητας Εκάλης, Βριλησσίων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των Δήμων Ηρακλείου και Παπάγου Χολαργού και Αγίας Παρασκευής τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 11/2.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10:00 εκτός από τα παρακάτω τα οποία θα παραμείνουν κλειστά: 16ο Δημοτικό,16ο Νηπιαγωγείο και 8ο Γυμνάσιο (Περιοχή του Πατήματος Χαλανδρίου)

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

………………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Update 08:00: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Αγία Παρασκευή και Χολαργό

Update 23.27: Κλειστό και το 2ο Δημοτικό Παιανίας. Με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, κλειστά θα παραμείνουν λόγω του επικείμενου παγετού, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης.

Update 23.07: Κλειστά παραμένουν και στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ενότητα Βριλησσίων, Μελίσσια καθώς και στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Update 23.05: Κλειστά και τα σχολεία στην Σίφνο με ανακοίνωση του Δημάρχου Ανδρέα Μπαμπούνη.

Πληροφορίες του aftodioikisi.gr αναφέρουν πως κλειστά θα παραμείνουν σχολεία στους παρακάτω Δήμους της Αθήνας:

  • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.
  • ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:  Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.
  • ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης
  • Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.

Update – 23.00: Κλειστά σχολεία όλων των βαθμίδων σε Μαρούσι, Κηφισιά και Εκάλη και το 1ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού θα ξεκινήσει μαθήματα στις 09:00 το πρωί. Στην Νέα Ερυθραία το κουδούνι σε όλα τα σχολεία θα χτυπήσει στις 09:00 το πρωί.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου θα παραμείνουν ανοιχτοί. Οι γονείς φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών.

Update – 19.00: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Φλώρινα, Θήβα και στον Δήμο Φυλής, και Δομοκό.

Χανιά (πληροφορίες από cretalive)

Ανώπολη, Ασή Γωνιά, Ασκύφου, Βουβά, Ροδοβάνι, Σφακιά και στο δήμο Καντάνου, τα σχολεία στα δ.δ. Έλους, Σκαλωτής και Βαθιανού

Ρέθυμνο (πληροφορίες από cretalive)

Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδεια, Αξός, Απλαδιανά, Μπαλί, Μυριοκέφαλα, Αποστόλους, Φουρφουρά, Πλάτανος και τα γυμνάσια και λύκεια σε: Ανώγεια, Κράνα, Σύβριτο και Φουρφουρά.

Λευκάδα:

  • Παιδικός Σταθμός Καρυάς
  • Νηπιαγωγεία Καρυάς και Σφακιωτών
  • Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών
  • Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Καρυάς

Στις 9:30 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στον δήμο Γρεβενών, ενώ κλειστά θα είναι και τα σχολεία Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη. Κλειστοί θα παραμείνουν την Τετάρτη 11/2 και ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Γιάννη Τσολάκη.

Λόγω των χιονοπτώσεων δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων). Κλειστοί θα είναι και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στις Δημοτικές Ενότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας Κοζάνης, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση άνοιξαν στους δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού Καστοριάς. Με καθυστέρηση θα λειτουργήσουν σήμερα και ορισμένα σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής

https://www.neolaia.gr/

…………………………………………………………………………

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Αμαρουσίου και Κηφισιάς λόγω κακοκαιρίας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι τα σχολεία στο Μαρούσι θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 λόγω κακοκαιρίας και ειδικότερα λόγω της πιθανούς εμφάνισης του παγετού σε ορισμένες περιοχές της πόλης (στο οδικό δίκτυο κ.λ.π). Στοχεύοντας στην αποφυγή τυχόν ατυχημάτων σε μαθητές, γονείς και Εκπαιδευτικούς αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολείων με βάσει τις τελευταίες ανακοινώσεις του μετεωρολογικού δελτίου.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου θα παραμείνουν ανοιχτοί κατά την ανωτέρω ημερομηνία. Οι γονείς φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 11/2/2105 και τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στην Δημοτική Ενότητα Εκάλης του Δήμου Κηφισιάς δεν θα λειτουργήσουν, λόγω των καιρικών φαινομένων και των προγνωστικών στοιχείων..

Στις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από τις

https://www.newsbomb.gr/

………………………………………………………………………………

Κλειστά λόγω της κακοκαιρίας θα παραμείνουν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.Συγκεκριμένα:Στην Περιφερειακή Ενότητας Ανατολικής Αττικής:ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Στην περιοχή Κουβαρά παραμένουν κλειστά το Δημοτικό Κουβαρά το Γυμνάσιο Πέτας και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού.

Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:

Κλειστά θα παραμείνουν στους δήμους: Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτικής ενότητας Εκάλης, Βριλησσίων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

Τι αποφασίστηκε για τη Μακεδονία

Εξάλλου, προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων προκαλεί ο ολικός παγετός, που επικρατεί σε περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο δήμο Φλώρινας, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση θα αρχίσουν αύριο το πρωί τα μαθήματα στα σχολεία, στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων – Βελβεντού, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Γρεβενών, Δεσκάτης και Πρεσπών Φλώρινας.

Newsroom ΔΟΛ

…………………………………………………………………………………………………………………

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...