Home / HEADER-NEWS / Καθυστέρηση στην πληρωμή των εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ – ΠΔΕ

Καθυστέρηση στην πληρωμή των εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ – ΠΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 10:17 πμ Φεβρουάριος 26th, 2015  


epidoma

Σχετικά με τις πληρωμές αναπληρωτών ΕΣΠΑ που εκκρεμούν, αυτό που έμαθα είναι πως καθυστερούν επειδή δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Γενικός Γραμματέας-του οποίου ο διορισμός δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη σε ΦΕΚ- τα δυο έργα.

Αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, οπότε οι πληρωμές από Δευτέρα-Τρίτη.

https://www.facebook.com/d.mpratis

……………………………………………………..

Πραγματικά αλαλούμ και πάλι με τη μισθοδοσία των αναπληρωτών ΕΣΠΑ – ΠΔΕ, με πολλά ερωτηματικά να δημιουργούνται, αφού:

·                     Ήλθε εντολή και ετοιμάστηκε το «έναντι» για όλες σχεδόν τις ειδικότητες που εργάζονται στην α/θμια, τουλάχιστον που γνωρίζω, με αυτού του τύπου συμβάσεις.

·                     Πληρώθηκε μόνο η Παράλληλη Στήριξη από αυτό το «έναντι», μάλιστα χωρίς να πληρωθεί η εκκαθάριση του Ιανουαρίου. Έτσι, κάποιοι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν προς το τέλος Γενάρη, πληρώθηκαν το Φεβρουάριο, χωρίς να έχουν πληρωθεί τον Ιανουάριο.

·                     Οι υπόλοιποι παραμένουν ως και σήμερα απλήρωτοι και αγνοείται η ημέρα πληρωμής τους.

Ρωτήσαμε έμπειρη συνάδελφο σε θέματα ΕΣΠΑ και η οποία μας είπε ότι συμβαίνει όταν αλλάζουν υπουργοί (πόσο μάλλον κυβερνήσεις) να παρατηρούνται καθυστερήσεις στις πληρωμές ΕΣΠΑ, αν και αφού πληρώθηκε η Παράλληλη Στήριξη, θα έπρεπε λογικά να πληρωθούν όλοι…

Τι συμβαίνει άραγε;

Μήπως θα πρέπει αύριο η ΔΟΕ να κάνει κάποια παρέμβαση στο Υπουργείο, αφού οι συνάδελφοι πιστεύοντας ότι θα πληρωθούν κανονικά, έχουν ξεμείνει από χρήματα, μάλιστα μακριά από τα σπίτια τους…

(ΥΓ: Μια πληροφορία ότι επίκεινται ή έγιναν αλλαγές προσώπων σε διάφορα πόστα του Υπουργείου και ως εκ τούτου υπάρχει καθυστέρηση, μάλλον δε ευσταθεί…)

e-mesara.gr


 

3 Σχόλια

  1. 0 διορισμοί, 0 μόρια με κλειδωμένους πίνακες και τώρα 0 μισθός! Μας στέλνετε στα κατσάβραχα, ταλαιπωρούμαστε μια ζωή, δε μας δίνετε τα μόρια της προυπηρεσίας λες και είμαστε παράνομοι μετανάστες και τώρα δε μας πληρώνετε κιόλας! Σκοπός σας είναι να μας περάσετε το μήνυμα ότι είμαστε σκλάβοι χωρίς αξία κι ας ξεπατωθήκαμε να διαβάζουμε και να δίνουμε ΑΣΕΠ. Συνεχίστε έτσι και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει το κωλοχανείο σας Λωρίδα της Γάζας! Είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τα καντήλια του κάθε καράβλαχου σπιτονοικοκύρη ότι δεν του πληρώσαμε το ενοίκιο και ότι θα χάσει τα λεφτά του; Τώρα θα κινδυνεύουμε και με αγωγές; Απορώ πώς δε βρέθηκε ένας ήρωας τόσα χρόνια που μας βιάζετε την ύπαρξη να σας το κάνει εκεί μέσα παρανάλωμα του πυρός!

    • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

      πεστα Ιρμα πεστα!!! έλεος ειναι απαραδεκτοι!!! υποτιθεται ηθελαν να γινουν κυβερνηση για να βαλουν μια τάξη !! ποια ειναι η τάξη? χιλιαδες αναπληρωτες απληρωτοι?!!! μαζευτειτε για επίσχεση … εγω προσωπικα αυτη την βδομάδα θα περιμένω μετα θα εχουν να κάνουν με επισχέση εργασίας!!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...