Home / Featured / Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εαρινού εξαμήνου στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εαρινού εξαμήνου στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: 1:51 μμ Φεβρουάριος 7th, 2015  


23baf8f11c8d44084a7e71341a007321_L

Οι εγγραφές για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης αρχίζουν τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.

Στο εαρινό εξάμηνο, το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα παρουσιαστούν δύο νέοι θεματικοί κύκλοι:

• «Ντοκιμαντέρ» (Τρίτη 19.00 έως 21.00) με υπεύθυνο τον καθηγητή Αρχιτεκτονικής, Νίκο Τσινίκα και

• «Πανεπιστήμιο και κοινωνία στη Θεσσαλονίκη (1926-2015): Ιστορία, μνήμη, αφήγηση» (Τετάρτη 19.00 έως 21.00) με υπεύθυνο τον Λέκτορα Παιδαγωγικής, Βασίλη Φούκα.

Στο πλαίσιο των διαλέξεων, πανεπιστημιακοί καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητοι ερευνητές και ειδικοί μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους αντικείμενα. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχουν δικαίωμα εγγραφής οι ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους κύκλους. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους θα πάρουν μέρος στο 60% των διαλέξεων. Η εγγραφή και η συμμετοχή δεν προϋποθέτουν οικονομική επιβάρυνση.

Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κωνσταντίνου Καραμανλή 38 Β΄) τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 ή και τηλεφωνικά στους αριθμούς 2310 841962 και 2310 840295.

ΑΥΓΗ


 

2 Σχόλια

  1. Eπειδή πολλοί μπερδεύονται να κάνω σαφές ότι το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του δήμου Θεσνίκης δεν είναι το ΕΑΠ, ούτε ένα πανεπιστήμιο από το οποίο παίρνεις κάποιο πτυχίο. Είναι απλά επιμορφωτικές διαλέξεις.

    Διαμαντίδου Εύη- εθελόντρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο δήμου Θεσνίκης

    • Είναι γνωστό , το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η Αυγή έβαλε εικόνα του ΕΑΠ , στο άρθρο για το ΕΑΠ θεσ/νικης, πολλά site το πήραν αυτόματα και έγινε αναπαραγωγή του με την εικόνα του ΕΑΠ…. Στο site μας έχουμε εικόνα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Θεσ/νικης

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...